Povezane vesti

Ovo su gradovi i opštine u kojima đaci od danas nastavu prate onlajn

Radio 021 17.09.2021
Ove nedelje u osam lokalnih samouprava učenici srednjih škola nastavu će pratiti onlajn, dok će u 45 gradova i opština srednjoškolci nastavu pratiti kombinovano - dan u školi, dan od kuće. Na kombinovani model prelaze i učenici sedmog i osmog… »

Nova odluka za sledeću nedelju: Evo gde škole prelaze na onlajn, a gde na kombinovanu nastavu

Telegraf 17.09.2021
Pogledajte spisak škola koje od 20.septembra prelaze na kombinovanu i onlajn nastavu. Svakog petka do 12 sati roditelji i učenici obaveštavaju se po kom modelu nastave će se raditi u narednoj nedelji. Tim za praćenje epidemiološke situacije doneo je… »

Srednje škole u 45 opština od ponedeljka prelaze na kombinovani model nastave

Politika 17.09.2021
Od 20. septembra učenici sedmog i osmog razreda osnovnih škola u devet lokalnih samouprava radiće po drugom modelu nastave, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete. Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu… »

Nova odluka za đake od ponedeljka: Evo gde škole prelaze na onlajn, a gde na kombinovanu nastavu

Prva 17.09.2021
Ministasrtvo prosvete objavilo je najnovije podatke u vezi sa tim kako će se odvijati nastava u gradovima i opštinama od narednog ponedeljka 20. septembra. Kombinovana nastava od sledećeg ponedeljka primenjivaće se u sedmom i osmom razredu osnovnih… »

Stigao novi presek po školama: Menja se model nastave od ponedeljka

B92 17.09.2021
Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, od ponedeljka sedmi i osmi razredi u devet opština idu u drugi model. U današnjem saopštenju koje je Ministarstvo prosvete uputilo medijima na drugi model… »

Semaforska školska godina

Danas 17.09.2021
Svi, čak i najvatreniji optimisti, znali su da se obrazovni proces i tokom školske 2021/ 2022. neće odvijati bez problema. Na samom početku „semafor“ školske godine činilo se kao da će biti bolja od prethodne. Skoro sve škole u Srbiji prvog… »

Od ponedeljka kombinovana nastava za starije osnovce u devet lokalnih samouprava

Novi magazin 17.09.2021
Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola odlučio je da se od ponedeljka, 20. septembra drugi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, odnosno kombinovana nastava, primenjuje u odeljenjima sedmog i osmog razreda… »

Šta kada se pojavi korona u školi? Detaljno o tome kako će se postupati ako se u odeljenju pojave 2 zaražena učenika, a…

Blic 17.09.2021
Na osnovu donete odluke po kom modelu će đaci širom Srbije naredne nedelje slušati nastavu, Ministarstvo prosvete objavilo je detaljano objašnjenje kako će izgledati procedura u školama kada se neko od đaka zarazi korona virusom. U situacijama… »

Nova odluka za đake od ponedeljka: Evo gde škole prelaze na onlajn, a gde na kombinovanu nastavu

Večernje novosti 17.09.2021
Ilustracija/ Foto I. Marinković 1. Arilje DRUGI MODEL nastave podrazumeva da se obrazovno-vaspitni proces organizuje kombinovanjem neposredne nastave i nastave na daljinu, a odeljenja su podeljena u grupe. DRUGI MODEL organizacije obrazovno-vaspitnog… »

Detaljan spisak gradova i uputstva: Kako će se od ponedeljka ići u školu

N1 Info 17.09.2021
Ministarstvo prosvete objavilo je detaljan spisak i objašnjenja o tome kako će naredne nedelje izgledati nastava u školama u Srbiji. Nastava se organizuje u tri modela. Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, na osnovu odluke Tima za praćenje i… »

Od ponedeljka kombinovana nastava u 54 grada i opštine

Danas 17.09.2021
Od ponedeljka, 20. septembra kombinovanu nastavu imaće učenici sedmog i osmog razreda osnovnih škola na teritoriji devet lokalnih samouprava, kao i srednje škole u 45 gradova i opština, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Na osnovu odluke Tima za… »

Osnovne i srednje škole prelaze na drugi i treći model nastave

RTV 17.09.2021
BEOGRAD - Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, od ponedeljka 20. septembra učenici sedmog i osmog razreda Osnovnih škola u devet opština radiće po drugom modelu nastave, odnosno kombinovanoj… »

Od ponedeljka kombinovana nastava u 54 gradova i opštine

Glas Zaječara 17.09.2021
Od ponedeljka, 20. septembra kombinovanu nastavu imaće učenici sedmog i osmog razreda osnovnih škola na teritoriji devet lokalnih samouprava, kao i srednje škole u 54 grada i opštine, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Na osnovu odluke Tima za… »

Ministarstvo objavilo spisak – po kojim modelima će raditi škole naredne nedelje

RTS 17.09.2021
Ministarstvo prosvete saopštilo je po kojim modelima će raditi škole u Srbiji u toku četvrte nedelje rada. Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola drugi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada… »

U Kragujevcu i Topoli od ponedeljka kombinovana nastava za 7. i 8. razred

U centar 17.09.2021
Ministarstvo prosvete saopštilo je kako će se odvijati nastava u sledećoj, četvrtoj nedelji tekuće školske godine širom Srbije. Kombinovana nastava od sledećeg ponedeljka primenjivaće se u sedmom i osmom razredu osnovnih škola u ovih devet… »

Detaljan spisak: Gde će se i kako ići u školu od ponedeljka

Nova 17.09.2021
Ministarstvo prosvete objavilo je detaljan spisak i objašnjenja o tome kako će naredne nedelje izgledati nastava u srpskim školama. Nastava se organizuje u tri modela. Spisak opština koje iz redovnog modela nastave prelaze na kombinovani i onlajn… »

Nova odluka za škole širom Srbije: Evo gde će đaci od ponedeljka imati onlajn, a gde kombinovanu nastavu

Kurir 17.09.2021
Ministarstvo prosvete saopštilo je kako će se odvijati nastava u sledećoj, četvrtoj nedelji tekuće školske godine širom Srbije. Kombinovana nastava od sledećeg ponedeljka primenjivaće se u sedmom i osmom razredu osnovnih škola u ovih devet… »

Nova odluka za škole u Srbiji: Evo u kojim gradovima kreće onlajn nastava od ponedeljka

Mondo 17.09.2021
Plan nastave primenjivaće se od 20. septembra. Plan nastave primenjivaće se od 20. septembra. Ministasrtvo prosvete objavilo je najnovije podatke vezane to kako će se odvijati nastava u gradovima i opštinama od narednog ponedeljka 20. septembra… »

Na onlajn ako četvoro ima kovid: Ružić - Inficirano 0,54 odsto dece i 1,2 odsto nastavnika

Večernje novosti 17.09.2021
Foto Z. Jovanović Do sada je za prelazak na ovaj model bio uslov da u odeljenju bude dvoje zaraženih učenika. Ovo su korekcije koje će biti unete u "semafor model", po kome se sada organizuje nastava u svim školama. Da je sistem inoviran, potvrdio je… »

Vesti dana »