Povezane vesti
Folkerka raskinula sa 15 godina mlađim košarkašem,: a evo da li ga je prebolela: "Tako ti je to čas si tu, čas nisi"
Blic 17.09.2021
Folkerka Maja Marijana iznenadila je kolege kada je uplovila u vezu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom. Ipak, sada je otkrila da je ovoj vezi došao kraj. - Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je… »
Maja Marijana raskinula s 15 godina mlađim košarkašem: Pevačica sve priznala uživo u emisiji! (video)
Mondo 17.09.2021
Pevačica otkrila da je trenutno bez partnera. Pevačica otkrila da je trenutno bez partnera Maja Marijana gostovala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde je potvrdila da je raskinula s 15 godina mlađim košarkašem. Pevačica je svojevremeno… »
Pukla tikva! Maja Marijana konačno priznala da je raskinula sa 15 godina mlađim momkom: Otkrila i šta je razlog kraha ljubavi…
Kurir 17.09.2021
Maja Marijana već godinama je u samom vrhu estradne scene kod nas, a kako se snlazi u eri novih generacija i koliko joj znači podrška mlađe generacije pevačica je otkrila u emisiji "Puls Srbije". - Moji hitovi su kvalitetni i još uvek živi. Mnogo sam… »
Vesti dana »

ALARM - Vanredni događaj - temperature do 43 °S, građanima stužu upozorenja SMS-om
InfoKG pre 17 minutajoš 58 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 28 povezanih