Povezane vesti
“Rezultat, igra, organizacija, Zvezda je mašina”: U Ljutice Bogdana ponosni na evropski start
Vesti online 17.09.2021
Fudbaleri Crvene zvezde priredili su još jedno nezaboravno veče svojim navijačima, sada to već redovno rade iz sezone u sezonu, a novi razlog za ponos je perfektan start u Ligi Evrope i pobeda nad opasnom Bragom rezultatom 2:1. Tim povodom navijačima se… »
"Sinoć je sve bilo perfektno!" Predsednik Zvezde sija posle važne pobede na startu Lige Evrope i podseća: Mi smo nosioci…
Sportal blic 17.09.2021
Fudbaleri sinoć su ostvarili veoma važan trijumf na startu grupne faze i to protiv tima iz prvog šešira Brage, a dan posle pobede oglasio se i predsednik kluba Svetozar Mijailović. Čelnik šampiona Srbije je sumirao utiske posle uspešnog starta u petoj… »
Dioni nakon brage: „Došao sam bez priprema, vidi se da sam bolji nego pre 2 meseca“!
Hot sport 17.09.2021
Napadač Zvezde ističe da na početku sezone nije bio u najboljem stanju pošto nije prošao pripreme Napadač crveno-belih Loi Dioni izneo je utiske posle ostvarene pobede u prvom kolu grupne faze Lige Evrope nad Bragom (2:1), istakao da ga raduje dobar… »
Dioni pun samopouzdanja: "Ubice" smo kad je najpotrebnije, polako dostižem pravi nivo
Večernje novosti 17.09.2021
FOTO: M. Vukadinović Francuz je u igru ušao u 39. minutu umesto povređenog El Fardu Bena. Iako nije postigao gol pružio je veoma dobru partiju. - Bilo mi je bitno da odigram prvi meč grupne faze sa Zvezdom u Evropi. Zadovoljan sam pobedom, osvojili smo… »
Iznenađenje na marakani: Bivši trener posetio igrače na treningu! (video)
Hot sport 17.09.2021
Navijači ga dobro pamte! Crvena zvezda je sinoć savladala ekipu Brage na startu grupne faze Lige Evrope.. Rezultat je bio 2:1 u korist srpskog šampiona, a golove su postigli Milan Rodić glavom i Aleksandar Katai sa bele tačke u samoj završnici meča… »
"Nije bilo lepo za oko": Katai realan nakon evropske pobede, ali zna šta je najbitnije: Tri boda!
Sportal blic 17.09.2021
je upisao još jedan evropski meč u dresu . - Vrlo bitna utakmica za nas i odličan rezultat. Ovo je tek početak takmičenja, ništa nije gotovo, ali ovaj pristup je jedini pravi i samo je potrebno ovako da nastavimo, rekao je fudbaler Crvene zvezde nakon… »
Katai zahvaljuje navijačima: "Hvala im što su nas bodrili, odužili smo se na pravi način
Večernje novosti 16.09.2021
FOTO: FK Crvena zvezda - Nije bilo možda "lepo za oko“, ali tri boda su najbitnija. Mislim da su navijači ponosni i zadovoljni ovom pobedom. Braga je izuzetno kvalitetna, ali tri boda zasluženo ostaju u Beogradu. Hvala svima što su nas bodrili tokom svih… »
Vesti dana »

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 43 minutajoš 12 povezanih

Osumnjičenima za napad na "kobre" određen pritvor Petorica iza rešetaka do 30 dana, jedan u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor
Dnevnik pre 7 minutajoš 20 povezanih

Mediji: Evropski lideri sve ostavili i krenuli u Vašington zbog Zelenskog
Sputnik pre 13 minutajoš 66 povezanih