Повезане вести

“Резултат, игра, организација, Звезда је машина”: У Љутице Богдана поносни на европски старт

“Резултат, игра, организација, Звезда је машина”: У Љутице Богдана поносни на европски старт

Вести онлине 17.09.2021
Фудбалери Црвене звезде приредили су још једно незаборавно вече својим навијачима, сада то већ редовно раде из сезоне у сезону, а нови разлог за понос је перфектан старт у Лиги Европе и победа над опасном Брагом резултатом 2:1… »
"Синоћ је све било перфектно!" Председник Звезде сија после важне победе на старту Лиге Европе и подсећа: Ми смо носиоци…

"Синоћ је све било перфектно!" Председник Звезде сија после важне победе на старту Лиге Европе и подсећа: Ми смо носиоци…

Спортал блиц 17.09.2021
Фудбалери синоћ су остварили веома важан тријумф на старту групне фазе и то против тима из првог шешира Браге, а дан после победе огласио се и председник клуба Светозар Мијаиловић. Челник шампиона Србије је сумирао утиске после… »
Диони након браге: „Дошао сам без припрема, види се да сам бољи него пре 2 месеца“!

Диони након браге: „Дошао сам без припрема, види се да сам бољи него пре 2 месеца“!

Хот спорт 17.09.2021
Нападач Звезде истиче да на почетку сезоне није био у најбољем стању пошто није прошао припреме Нападач црвено-белих Лои Диони изнео је утиске после остварене победе у првом колу групне фазе Лиге Европе над Брагом (2:1)… »
Диони пун самопоуздања: "Убице" смо кад је најпотребније, полако достижем прави ниво

Диони пун самопоуздања: "Убице" смо кад је најпотребније, полако достижем прави ниво

Вечерње новости 17.09.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Француз је у игру ушао у 39. минуту уместо повређеног Ел Фарду Бена. Иако није постигао гол пружио је веома добру партију. - Било ми је битно да одиграм први меч групне фазе са Звездом у Европи. Задовољан… »
Изненађење на маракани: Бивши тренер посетио играче на тренингу! (видео)

Изненађење на маракани: Бивши тренер посетио играче на тренингу! (видео)

Хот спорт 17.09.2021
Навијачи га добро памте! Црвена звезда је синоћ савладала екипу Браге на старту групне фазе Лиге Европе.. Резултат је био 2:1 у корист српског шампиона, а голове су постигли Милан Родић главом и Александар Катаи са беле тачке у… »
"Није било лепо за око": Катаи реалан након европске победе, али зна шта је најбитније: Три бода!

"Није било лепо за око": Катаи реалан након европске победе, али зна шта је најбитније: Три бода!

Спортал блиц 17.09.2021
је уписао још један европски меч у дресу . - Врло битна утакмица за нас и одличан резултат. Ово је тек почетак такмичења, ништа није готово, али овај приступ је једини прави и само је потребно овако да наставимо, рекао је… »
Катаи захваљује навијачима: "Хвала им што су нас бодрили, одужили смо се на прави начин

Катаи захваљује навијачима: "Хвала им што су нас бодрили, одужили смо се на прави начин

Вечерње новости 16.09.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда - Није било можда "лепо за око“, али три бода су најбитнија. Мислим да су навијачи поносни и задовољни овом победом. Брага је изузетно квалитетна, али три бода заслужено остају у Београду. Хвала свима што… »

Вести дана »