Повезане вести
Миљана Кулић упутила писмо у којем тражи опроштај од Великог шефа и шефице
Вести онлине 17.09.2021
Након што је недавно дисквалификована из “Задруге 5” због непримереног понашања и кажњена новчано износом од 100.000 евра, Миљана Кулић се огласила, и то писмом које је упутила челницима телевизије Пинк – Жељку и Милици… »
Миљана МОЛИ Великог Шефа да је ВРАТИ у Задругу! Послала му писмо!
Свет & Скандал 17.09.2021
Након што је недавно дисквалификована из Задруге 5 због непримереног понашања и кажњена новчано износом од 100.000 евра, Миљана моли Великог Шефа да је врати у Задругу, а Кулићка је то затражила писмом које је упутила… »
Шок писмо: Миљана Кулић моли да се врати у задругу: "Треба ми за лечење родитеља! Самохрана сам мајка, имам душу"
Блиц 17.09.2021
Миљана Кулић је недавно дисквалификована из ријалитија "Задруга 5", те кажњена у новчаном износу од 100. 000 евра, а сада се Нишлијка писмом обратила челницима телевизије Пинк - Жељку и Милици Митровић, преносе домаћи медији… »
Миљана моли да је врате у Задругу! Упутила писмо продукцији - "Самохрана сам мајка, пружите ми последњу шансу!"
Мондо 17.09.2021
Миљана Кулић послала писмо продукцији Задруге. Миљана Кулић послала писмо продукцији Задруге. Миљана је након неколико неуспелих покушаја, успела да побегне из Задруге због чега је Велики шеф обавестио све задругаре да ће се… »
Шок писмо! Кулићка моли да се врати у задругу: Срамота ме, молим вас ми пружите још једну шансу! Самохрана сам мајка, имам…
Курир 17.09.2021
Након што је недавно дисквалификована из Задруге 5 због непримереног понашања и кажњена новчано износом од 100.000 евра, Миљана Кулић се огласила, и то писмом које је упутила челницима телевизије Пинк - Жељку и Милици… »
Испливала преписка! Миљана Кулић очајна моли Жељка и Милицу Митровић да је врате у Задругу, откривено чиме је уценила…
Ало 17.09.2021
Скандал ни након њене дискалификације не јењава. Након што је недавно дисквалификована из Задруге 5 због непримереног понашања и кажњена новчано износом од 100.000 евра, Миљана Кулић се огласила и то писмом које је упутила… »
Вести дана »
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 3 сатајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане