Povezane vesti
U toku prijave za drugi ciklus programa "Moja prva plata"
RTV 17.09.2021
KIKINDA - U toku su prijave za drugi ciklus programa ''Moja prva plata'', čiji je osnovni cilj da mladi sa srednjim i visokim obrazovanjem steknu prvo radno iskustvo, a time i veću šansu za posao. Poslodavci mogu da apliciraju do 20. septembra, dok 1… »
U prvom ciklusu više od 8.000 polaznika: Ostalo 5 dana da se prijavite za program "Moja prva plata"
Telegraf 17.09.2021
Pridružujući se pozivu kompanijama da budu deo programa, Mali ističe da kroz ovaj projekat mladi dobijaju priliku da steknu prvo radno iskustvo i dobiju posao. Ostalo je još pet dana za preduzetnike, mikro, mala, srednja preduzeća i velike kompanije da… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Euforija zbog pobede PSŽ-a prerasla u nerede: Povređene tri osobe, uhapšeno 140 izgrednika
Euronews pre 1 danjoš 74 povezane
Emocija! Novak Đoković je zato GOAT, ispao sa RG, ali se javio Zaku i poručio: "Tvoj tata te gleda s neba..."
Telegraf pre 2 satajoš 48 povezanih
Pari Sen Žermen je osvojio Ligu šampiona: Sve što treba da znate o današnjem finalu
Nedeljnik pre 1 danjoš 102 povezane
Hrvatska voditeljka ukrala šou na FNC u Beogradu, obukla haljinu koja sve pokazuje, sećamo se one situacije
Telegraf pre 1 danjoš 27 povezanih