Povezane vesti
“Od ponedeljka me čuva Bog”
Vesti online 17.09.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje. Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg… »
Katnić otkazao obezbeđenje Od poneđeljnika me čuva Bog!
Alo 17.09.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje. Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg ceni… »
„Od ponedeljka me čuva Bog“: Glavni specijalni tužilac Crne Gore otkazao obezbeđenje
Sputnik 17.09.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje. Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 6 satijoš 36 povezanih
Trump zaprijetio Iranu potpunim razaranjem, pohvalio operaciju spašavanja pilota
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 31 povezana
Misija Artemis II - istorijski iskorak u istraživanju svemira: "SAD ovim poduhvatom potvrđuju svoju dominaciju"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 51 povezana