Povezane vesti
“Od ponedeljka me čuva Bog”
Vesti online 17.09.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje. Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg… »
Katnić otkazao obezbeđenje Od poneđeljnika me čuva Bog!
Alo 17.09.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje. Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg ceni… »
„Od ponedeljka me čuva Bog“: Glavni specijalni tužilac Crne Gore otkazao obezbeđenje
Sputnik 17.09.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje. Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg… »
Vesti dana »
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
uživo Rat na Bliskom istoku: Izrael pokrenuo talas napada na Iran, Iranci prete da će gađati Netanjahua
NIN pre 53 minutajoš 30 povezanih
Jokić skakao i pokazivao sudijama, oni se pravili da ništa ne vide: O potezu LA Lejkersa priča cela NBA liga
Mondo pre 48 minutajoš 45 povezanih
Kijev želi novac i tehnologiju u zamenu za pomoć zemljama Bliskog istoka
Politika pre 38 minutajoš 22 povezane