Povezane vesti
Zadrugar Trenirao sa Federerom i imao s*eks na wc šolji! Šok ispovest pred milionima: Okrenuo sam kameru i spustio poklopac…
Kurir 17.09.2021
Zadrugar Marko Osmakčić živi u Švajcarskoj, a sada je u rijalitiju otkrio da je trenirao sa slavnim Rodžerom Federerom. "Trenirao sam par puta s njim. Nismo kućni prijatelji, ali da ga sretnem na ulici naravno da bismo se pozdravili", rekao je Marko i… »
Trenirao s Federerom pa imao seks na wc šolji! Šok ispovest na televiziji - Okrenuo sam kameru i spustio poklopac! Video
Mondo 17.09.2021
Učesnik Zadruge Marko Osmakčić otkrio da je dok se bavio tenisom imao prilike da nekoliko puta trenira s Federerom - pričao i o Rodžeru i seksu u rijalitiju. Učesnik Zadruge Marko Osmakčić otkrio da je dok se bavio tenisom imao prilike da nekoliko puta… »
Vesti dana »

Šta se ustvari dogodilo u Moskvi: Erdogan je prisilio Rusiju na ustupke ili je lizao čizme Putinu?
Pravda pre 3 minutajoš 28 povezanih

Demolirano još jedno sedište SNS-a, Vučić kaže 'nemaju program, samo ruše i pale'
BBC News pre 13 minutajoš 24 povezane

Spremite se za najtopliji dan ove sedmice, evo i kada: Srbija će goreti na 38 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra, minimalac će biti 500 evra
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih