Povezane vesti
Misle da sam samo žena fudbalera, a zarađujem od 7. Godine! Sofija Milošević otvorila dušu - Ništa mi nije palo s neba!
Mondo 17.09.2021
Sofija Milošević danas kaže da su je teške situacije očeličile. Sofija Milošević danas kaže da su je teške situacije očeličile. Manekenka Sofija Milošević je danas u vezi s Lukom Jovićem i ostvarena je i kao majka, ali venčanje s fudbalerom se još nije… »
Svi misle da je samo žena fudalera: Sofija Milošević prve pare zaradila je sa 7 godina, a usledile su suze, znoj i strepnje
Kurir 17.09.2021
Pre nego što se u životu Sofije Milošević pojavio Luka govorila je kako, čim se pomene venčanje, odmah pomisli da će u tom trenutku morati da odraste, a to joj se nimalo ne sviđa. Budući da je sticajem okolnosti majčinstvo stiglo pre venčanja, zanimljivo… »
Vesti dana »
Biciklistička tura „Čuvari Ustava“ u organizaciji Studentske liste završena u Kragujevcu
RTK pre 2 satajoš 26 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 13 satijoš 9 povezanih
Vang Ji: Poseta Sija Vašingtonu donela novi napredak u odnosima između Kine i SAD
Euronews pre 24 satajoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 6 satijoš 27 povezanih
(Foto) Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji u stambenoj zgradi u Atini
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 31 povezana