Povezane vesti
"Odrala sam se od plača": Lepa Lukić završila u suzama zbog Milana Marića i ima ozbiljnu zamerku
Blic 17.09.2021
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić prisustvovala je premijeri filma "Toma", filmskoj priči o životu legendarnog pevača Tome Zdravkovića i priznala da se potresla na projekciji. "Film je odličan, ali sam se odrala plakajući. Marić je maestralno odigrao… »
"Odrala sam se od plača": Lepa Lukić na premijeri filma o Tomi Zdravkoviću - jaukala u bioskopu zbog Milana Marića
Mondo 17.09.2021
Pevačica otkrila detalje druženja s legendarnim Tomom Zdravkovićem i prokomentarisala novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića. Pevačica otkrila detalje druženja s legendarnim Tomom Zdravkovićem i prokomentarisala novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića Pevačica… »
Vesti dana »
Urušavanje gradilišta u Ulici Vojvode Vlahovića: Automobil upao u rupu, stanari evakuisani
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 29 povezanih
Odlaže se početak suđenja u predmetu „Nadstrešnica“: Branioci Gorana Vesića, Anite Dimoski i Jelene Tanasković podneli zahtev za zaštitu zakonitosti Vrhovnom sudu
Insajder pre 9 satijoš 5 povezanih
Otac stradalog radnika iz Lučana traži spomen-ploču za sina, predao zahtev Vučiću i Gašiću
RTS pre 8 satijoš 13 povezanih
Pezeškijan u UN: Iran nije započeo rat, spremni smo za novi dogovor sa Vašingtonom
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane