Повезане вести
Јањуш се увукао маријани у кревет! Зоњићева није могла да сакрије срећу, па га све време мазила по глави! (видео)
Курир 17.09.2021
Марко Јанушевић и Маријана Зоњић се већ данима присно друже, а кошаркаш је у данашњој емисији истакао како ће да се промени због ње и да га једино неповерење спречава да озваничи везу са њом. Маријана је легла и кревет како… »
Суботићева осула дрвље и камење по јањушу! Очитала му лекцију: Са тобом се не треба дружити, од тебе треба бежати! (видео)…
Курир 17.09.2021
Марко Јањушевић и Александра Суботић ушли су у расправу након завршетка емисије. - Од првог дана си с поставио тако према мени, безобразно - рекла је Александра. - Је л' си чула нешто лоше да сам рекао за тебе? - питао је… »
Мало маријана, мало: Дениз?!Јањуш тврди да хоће Маријану, а другу ухватио за задњицу и шапутао: "Само тебе чекам, желим…
Блиц 17.09.2021
Марко Јањушевић Јањуш искористио је одсуство Маријане Зоњић како би пришао Дениз Дејм. - Само тебе чекам, желим тебе! Остало ме не интерусује - рекао је Јањуш. - Покажи онда - одговорила је она. - Како кад бежиш? - питао је… »
Маријана и јањуш завшили у кревету: Он признао да је полудео за њом, а Зоњићева шокирала кад је открила шта мисли о Маји…
Блиц 17.09.2021
Задругари су имали прилике да погледају како Марко Јањушевић и Маријана Зоњић шапућу у кревету. Водитељка Ивана Шопић дала им је реч како би прокоментарисали шта их спречава да уђу у везу. - Неповерење. Немам поверење у… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 3 сатајош 47 повезаних
Ухапшен кик-боксер Филип Р. (33) који је био са рањеним другом, иза решетака због обрачуна у Обреновцу око паркинг места
Ало пре 50 минутајош 28 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 4 сатијош 33 повезане