Povezane vesti
Kad bi smakao sto ljudi, sve bi bilo rešeno! Milošević planirao vojni udar kako bi spasao Jugoslaviju! Pred smrt Jović sve…
Kurir 17.09.2021
Nekadašnji predsednik Predsedništva SFRJ i lider SPS Borisav Jović otkrio je u svojoj knjizi "Na ivici provalije", koja se u prodaji pojavila baš kad je on umro od koronavirusa, da je s Miloševićem početkom devedesetih više puta razgovarao o vojnom udaru… »
Marija Milošević trzala Na mene, a Mira mi nabacivala svoju ćerku! Šok svedočenje eks predsednika! Borisav Jović otkrio pred…
Kurir 17.09.2021
Ja sam tada imao 61, a Marija 24 godine. Pa i ako je istina, valjda njena majka treba da je odvraća od takvog "trzanja", a ne da joj posreduje, naveo je bivši šef Predsedništva SFRJ u memoarskoj knjizi, koja se pojavila baš kad je umro. Marija Milošević… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 56 minutajoš 41 povezana

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih