Povezane vesti

Izborna skupština SNS od 21. do 24. oktobra, Vučević najavio nova lica

Danas 18.09.2021
Izborna skupština Srpske napredne stranke biće održana u periodu između 21. i 24. oktobra, odlučeno je danas na sednici Glavnog odbora stranke koja je održana u Kombank dvorani u Beogradu. Članovi GO Srpske napredne stranke na današnoj sednici… »

Priprema za skupštinu: Počeo Glavni odbor SNS, među prvima stigli Vesić, Šapić i Stefanović (foto)

Blic 18.09.2021
Srpska napredna stranka održava danas sednicu Glavnog odbora u beogradskoj Kombank dvorani. Sednica GO SNS počela je u 10 časova, zatvorena je za javnost, a izjave za medije predviđene su posle sastanka. Njome počinju pripreme za skupštinu SNS, koja… »

Farsa uživo: Nedimović predložio da se odloži izbor Vučića za predsednika SNS

Nova 18.09.2021
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke i ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović, predložio je danas na sednici Glavnog odbora te partije da se odloži izbor Aleksandra Vučića za predsednika SNS. Umesto u oktobru, kad je planirano glasanje za… »

Prvi put bez Vučića: Danas sednica Glavnog odbora SNS

Nova 18.09.2021
U Kombank dvorani danas u 10 sati počinje sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Na sednici neće prisustvovati lider te partije, Aleksandar Vučić. Prema najavama, naprednjaci će diskutovati o pripremama za parlamentarne, beogradske i… »

Naprednjaci drže Glavni odbor prvi put bez Vučića

Danas 17.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši toga da bi neko iz Srpske napredne stranke mogao da ga politički ugrozi, kao i da se sutra u Beogradu po prvi put održava sednica Glavnog odbora SNS kojoj on neće prisustvovati. Vučić je… »

Vesti dana »