Povezane vesti

Izborna skupština SNS u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu

Politika 18.09.2021
Izborna skupština SNS biće održana u periodu od 21. do 24. oktobra, saopštio je danas potpredsednik SNS Miloš Vučević, posle sednice Glavnog odbora stranke. On je novinarima rekao da će izbornu skupštinu činiti 4.000 delegata kao i da se nakon… »

Stefanović, Šapić, Vesić, Zorana: Naprednjaci bez Vučića započeli sastanak

Nova 18.09.2021
Sednica Glavnog odobora Srpske napredne stranke počela je nešto posle 10 sati. Brojni visoki funkcioneri SNS stigli su na sastanak, kojem ovog puta neće predsedavati Aleksadar Vučić. Prema najavama, naprednjaci će diskutovati o pripremama za… »

Vučević posle Glavnog odbora SNS: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika…

Kurir 18.09.2021
BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je danas Glavni odbor SNS zakazao Izbornu skupštinu te stranke za period od 21. do 24. oktobra i da je doneta, kako je naveo, tehnička odluka, o utvrdjivanju broja… »

Vučević posle sednice GO: Predlog da se predsednik SNS bira na proleće

N1 Info 18.09.2021
Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) bilo je više predloga da se na predstojećem kongresu, koji će se održati od 21. do 24. oktobra, ne bira predsednik partije, nego da se to uradi na proleće, posle izbora za predsednika… »

Vučević: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika Srbije

Novi magazin 18.09.2021
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je danas Glavni odbor SNS zakazao Izbornu skupštinu te stranke za period od 21. do 24. oktobra i da je doneta, kako je naveo, tehnička odluka, o utvrđivanju broja delegata i… »

Vučević: Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu

Dnevnik 18.09.2021
BEOGRAD: Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da ogromna većina članstva te stranke očekuje da Aleksandar Vučić nastavi da je vodi, kao i da je njegova moralna obaveza da prihvati kandidaturu za predsednika Republike. "Ima moralnu… »

Završena sednica GO SNS; Vučević: "Želimo da pokažemo demokratiju u sistemu"

B92 18.09.2021
Beograd -- Srpska napredna stranka održaće danas sednicu Glavnog odbora u beogradskoj Kombank dvorani. Kako je najavljeno, sednica GO SNS bila je zatvorena za javnost. Potpredsednik SNS Miloš Vučević istakao je da su pokazatelj svim drugim strankama… »

Održana sednica Glavnog odbora SNS-a – utvrđen broj delegata za izbornu skupštinu u oktobru

RTS 18.09.2021
Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević izjavio je, nakon sednice Glavnog odbora SNS-a, da ogromna većina članstva te stranke očekuje da Aleksandar Vučić nastavi da je vodi. Izborna skupština SNS-a biće održana od 21. do 24. oktobra, saopštio je… »

Vučević: Videćete i nova lica u stranci i na pozicijama, da pustimo svežu krv u stranku

Kurir 18.09.2021
Želimo, i takva smo uputstva dali, da izbori ranije krenu od mesnih i opšinskih odbora. Mi smo veoma ponosni na to i primer smo drugim strankama kako se organizuju unutarstranački procesi i kako se gaji kultura različitih stavova i konkurencija… »

Vučević: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika Srbij

Beta 18.09.2021
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je danas Glavni odbor SNS zakazao Izbornu skupštinu te stranke za period od 21. do 24. oktobra i da je doneta, kako je naveo, tehnička odluka, o utvrdjivanju broja delegata i… »

Izborna skupština od 21.: Do 24. Oktobra Vučević nakon sednice Glavnog odbora SNS: Vučić ima moralnu obavezu da prihvati…

Blic 18.09.2021
Izborna skupština SNS biće održana u periodu od 21. do 24. oktobra, saopštio je danas potpredsednik SNS Miloš Vučević, posle današnje sednice Glavnog odbora stranke. On je novinarima rekao da će izbornu skupštinu činiti 4.000 delegata kao i da… »

Vučević: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika

Radio 021 18.09.2021
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je danas Glavni odbor SNS zakazao Izbornu skupštinu te stranke za period od 21. do 24. oktobra. On je rekao da je doneta, kako je naveo, tehnička odluka, o utvrđivanju broja… »

Izborna skupština SNS u periodu od 21. i 24. oktobra

Dnevnik 18.09.2021
BEOGRAD: Izborna skupština SNS biće održana u periodu od 21. do 24. oktobra, saopštio je danas potpredsednik SNS Miloš Vučević, posle sednice Glavnog odbora stranke. On je novinarima rekao da će izbornu skupštinu činiti 4.000 delegata kao i da… »

Vučević potvrdio pisanje Nova.rs o Vučićevoj kandidaturu za predsednika SNS

Nova 18.09.2021
Potpredsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, potvrdio je pisanje Nova.rs da je na sednici Glavnog odbora SNS predloženo da se izbor predsednika vladajuće partije odloži nakon predsedničkih izbora. “Bilo je više učesnika u raspravi… »

Završena sednica glavnog odbora SNS: Vučević otvoreno - Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu za predsednika…

Srbija danas 18.09.2021
Odlukom članova glavnog odbora, zakazana je izborna skupština SNS u periodu od 21. do 24. oktobra. Potpredsednik SNS Miloš Vučević istakao je da su pokazatelj svim drugim strankama kako se gaje odnosi u stranci i kako se organizuju unutarstranački… »

Završena sednica glavnog odbora SNS: Vučević poručio - Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu za predsednika…

Večernje novosti 18.09.2021
Foto: Novosti Potpredsednik SNS Miloš Vučević istakao je da su pokazatelj svim drugim strankama kako se gaje odnosi u stranci i kako se organizuju unutarstranački procesi. - Želimo, i takva smo upustva dali, da izbore ranje krenu od mesnih i… »

Vesti dana »