Povezane vesti
Goca Tržan: Teško mi je da izađem sa ćerkom na kraj, ona je tinejdžerka
Nova 18.09.2021
"Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji", rekla je pevačica Goca Tržan. Pevačica… »
Nije sramota biti deo naše porodice! Goca Tržan nikad iskrenije o ćerki Leni, otkrila šta joj Najteže pada!
Mondo 18.09.2021
Goca Tržan iskreno o odnosu sa ćerkom. Goca Tržan iskreno o odnosu sa ćerkom. Goca Tržan ogolila je veliki deo privatnog života kada je odlučila da svoju intimu prikaže u programu "Moj savršeni brak", a sada otvoreno govorila o svojoj ćerki… »
Vesti dana »

„Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, a mi imamo još tri špila“: Poruka studenata FON-a posle istorijskog skupa u Beogradu
Nova pre 58 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 33 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 51 minutajoš 22 povezane