Povezane vesti

Svi detalji tragedije u Italiji: Tela Slovenca i njegove ćerke našli na ulici. Pucao u nju više puta

Telegraf 18.09.2021
Ćerku je usmrtio sa tri hica iz vatrenog oružja. Muškarac (88) iz Padove usmrtio je ćerku (60) na njen rođendan. Ubistvo se desilo 17. septembra ispred kuće u predgrađu Padove, a muškarac je potom oduzeo sebi život, prenose italijanski mediji… »

Horor u Italiji: Ubio ćerku na rođendanu jer nije mogao da joj oprosti udaju za svog druga!

Kurir 18.09.2021
Stelvio Čerkveni (88), koji je rođen u Srbiji, ubio je svoju ćerku Dorijanu (60) na proslavi njenog rođendana u Padovi, pa potom presudio sebi, prenose italijanski mediji. Kako navodi portal Il resto del Karlino, otac nije pričao sa ćerkom punih 30… »

Srpsko ubistvo i samoubistvo u Padovi pred očima sina žrtve

Nova 18.09.2021
Ubistvu 60-godišnje Italijanke rođene u Srbiji koje je skrivio njen otac S. C. (88), a zatim izvršio samoubistvo, prisustvovalo je jedno od dece ubijene žene jer se sve odigralo na njihovom kućnom pragu, na proslavi rođendana koju je organizovala… »

Tragedija u Italiji: Srbin ubio ćerku, pa sebe

B92 18.09.2021
Padova -- Muškarac (88), poreklom iz Srbije, ubio je svoju ćerku (58), pa presudio sebi u Padovi. Kako pišu mediji, otac je stanovao u Monfalkoneu, a ćerka u Padovi. "Otac je došao na kćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, a onda je izvršio… »

Detalji tragedije u padovi! Srbin ispalio više hitaca u ćerku: Ubio je na rođendanu, pa presudio sebi!

Mondo 18.09.2021
Otac je izvadio pištolj tokom rasprave i sa više hitaca usmrtio ćerku, a onda oružje okrenuo ka sebi i izvršio samoubistvo. Otac je izvadio pištolj tokom rasprave i sa više hitaca usmrtio ćerku, a onda oružje okrenuo ka sebi i izvršio… »

Nikada ga nisam zvao deda Oglasio se sin žene poreklom iz Srbije ubijene u Padovi, trebalo da slavimo, a ludak mi ubi majku…

Kurir 18.09.2021
Stelio Čerkveni (88) ubio je svoju ćerku Dorijanu Čerkveni na proslavi njenog 60. rođendana ispred njihove porodične kuće u Rubanu u italijanskoj provinciji Padova. Italijanski mediji koji su izveštavali o nezapamćenom zločinu mahom navode da je… »

Svedok ubistva srpkinje progovorio! Video sam starca kako baulja, a onda je okrenuo pištolj - policija stigla prekasno!

Mondo 18.09.2021
Komšije u šoku nakon porodične tragedije u Padovi u kojoj je Srbin ubio svoju ćerku, a onda izvršio samoubistvo. Komšije u šoku nakon porodične tragedije u Padovi u kojoj je Srbin ubio svoju ćerku, a onda izvršio samoubistvo. Porodična… »

FOTO Prva slika Srbina koji je ubio svoju ćerku u Italiji

Nova 18.09.2021
S. C. (88), italijanski državljanin rođen u Srbiji, ubio je svoju 60-godišnju ćerku na proslavi njenog rođendana, a zatim izvršio samoubistvo na njenom kućnom pragu. Italijanski mediji objavili su fotografiju S. C. (88) uz objašnjenje da je reč o… »

Detalji tragedije u Padovi: Srbin ubio ćerku na njen rođendan a potom i sebe, ubistvu prethodila svađa, tela na ulici našli…

Kurir 18.09.2021
Neimenovani muškarac (88) iz Padove, srpski državljanin usmrtio je ćerku (60) na njen rođendan. Ubistvo se desilo 17. septembra ispred kuće u predgrađu Padove, a muškarac je potom oduzeo sebi život, prenose italijanski mediji. Kako navodi… »

Ispovest sina Srpkinje ubijene u Italiji: Trebalo je da slavimo, a ludi starac mi ubio majku, nikada ga nisam zvao deda

Mondo 18.09.2021
Sin Srpkinje ubijene u Italiji otvorio dušu za tamošnje medije. Odnosi u porodici bili zategnuti decenijama. Sin Srpkinje ubijene u Italiji otvorio dušu za tamošnje medije. Odnosi u porodici bili zategnuti decenijama. S. Č. (88) ubio je svoju kćerku… »

Užas u Padovi: Srbin ubio ćerku na proslavi rođendana, pa izvršio samoubistvo

Blic 18.09.2021
Muškarac (88), poreklom iz Srbije, ubio je svoju ćerku (58), pa izvršio samoubistvo u Padovi, piše portal Agenpres. - Otac je došao na kćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, a onda je izvršio samoubistvo. Oboje su rođeni u Srbiji, a motiv… »

Srbin u Italiji ubio ćerku hicima iz pištolja, pa izvršio samoubistvo

Nova 18.09.2021
Srbin S. C. (88) ubio je svoju ćerku D. C. (61) u Padovi tokom proslave rođendana koju je organizovala nesrećna žena. Njihova tela pronađena su ispred kuće u kojoj je organizovana proslava žrtvinog rođendana. Portal unionesarda.it piše da je… »

Srbin upucao ćerku, pa sebe: Užas u Italiji - Došao joj na rođendan i izvadio pištolj

Večernje novosti 18.09.2021
Foto: Depositphotos - Otac je došao na ćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, pa izvršio samoubistvo. Oni su oboje rođeni u Srbiji, a motiv nezapamćene tragedije nije poznat - navodi portal Agenpres. Kako dalje navode mediji, otac je stanovao u… »

Srbin upucao ćerku, pa sebe: Došao joj na rođendan i izvadio pištolj!

Mondo 18.09.2021
Otac je došao na ćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, pa izvršio samoubistvo. Otac je došao na ćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, pa izvršio samoubistvo. Muškarac star 88 godina, poreklom iz Srbije, ubio je svoju ćerku (58) na njenom… »

Došao na proslavu ćerkinog rođendana pa zapucao: Otac (88) ubio ćerku (58) pa sebe!

Kurir 18.09.2021
Muškarac (88), poreklom iz Srbije, ubio je svoju ćerku (58), pa presudio sebi piše portal Agenpres. Tragedija se dogodila u Padovi. - Otac je došao na ćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, pa izvršio samoubistvo. Oni su oboje rođeni u Srbiji… »

Vesti dana »