Povezane vesti
Kvinsi Menig: Od kad sam potpisao za Partizan, stalno slušam derbi, derbi, derbi...
Sportski žurnal 18.09.2021
– Od kad sam potpisao za Partizan stalno slušam o toj utakmici – kazao je Menig. Kvinsi Menig – Partizanov „leteći Holanđanin”! Brzonogi krilni napadač čim je „uskočio” u crno-beli dres uplovio je u bajku, dokaz: gol već na prvoj utakmici sa atributom… »
"Jedva čekam derbi": Kvinsi Menig postigao prvi gol u Partizanu, a onda poručio: Otkad sam potpisao slušam o ovom meču
Sportal blic 17.09.2021
Fudbaleri ostvarili su trijumf na startu Lige konferencije od 2:0 protiv Anortozisa. Debitantski pogodak u dresu crno-belih imao je . - Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili, ali srećan sam i zbog mog gola", izjavio je holandski fudbaler Kvinsi… »
Vesti dana »

Saobraćajna nesreća paralizovala auto-put; Nakon četiri sata normalizovan saobraćaj VIDEO
B92 pre 26 minutajoš 31 povezana

Kolegijum Skupštine završen rekordno brzo: Vladajuća koalicija se dogovarala, opozicija nije prisustvovala
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 26 minutajoš 40 povezanih

Pronađena beživotna tela braće koju je lavina progutala! Tragičan kraj potrage za hrvatskim planinarima na Alpima!
Alo pre 26 minutajoš 27 povezanih