Povezane vesti
Kvinsi Menig: Od kad sam potpisao za Partizan, stalno slušam derbi, derbi, derbi...
Sportski žurnal 18.09.2021
– Od kad sam potpisao za Partizan stalno slušam o toj utakmici – kazao je Menig. Kvinsi Menig – Partizanov „leteći Holanđanin”! Brzonogi krilni napadač čim je „uskočio” u crno-beli dres uplovio je u bajku, dokaz: gol već na prvoj utakmici sa atributom… »
"Jedva čekam derbi": Kvinsi Menig postigao prvi gol u Partizanu, a onda poručio: Otkad sam potpisao slušam o ovom meču
Sportal blic 17.09.2021
Fudbaleri ostvarili su trijumf na startu Lige konferencije od 2:0 protiv Anortozisa. Debitantski pogodak u dresu crno-belih imao je . - Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili, ali srećan sam i zbog mog gola", izjavio je holandski fudbaler Kvinsi… »
Vesti dana »
Makedonac sa grčke poternice pao na srpskoj granici! Evo šta mu se stavlja na teret, čeka ga ekstradicija
Kurir pre 33 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak 3. avgust 2026: Sutra sunčano i veoma toplo vreme
Beta pre 43 minutajoš 63 povezane
Ministarka pozvala građane da racionalno troše struju: Najniža proizvodnja na Đerdapu od kad je pušten u rad
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Danas je Sveti Ilija, praznik koji prate brojna narodna verovanja
Morava info pre 2 satajoš 24 povezane