Povezane vesti
Predsednik: Razmislite zašto im baš ja smetam
RTV 18.09.2021
ISTANBUL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da nikada u istoriji nije vođena takva hajka u medijima u regionu kao protiv njega i dodao da treba razmisliti zašto im baš on smeta. Vučić je to kazao nakon sastanka sa turskim predsednikom… »
Vučić: Nikada ni u jednoj zemlji nije vođena hajka kao na mene u Hrvatskoj
Beta 18.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Istanbulu da nikada u savremenoj istoriji ni u jednoj zemlji nije vodjena hajka na nekoga kao što je protiv njega u Hrvatskoj prethodnih nekoliko dana, a pogotovo danas. "U svim hrvatskim medijima danas je… »
Predsednik Srbije otvoreno o histeriji hrvatskih medija: Srbija prestiže Hrvatsku po svim ekonomskim parametrima, to ih boli
Kurir 18.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je histeriju hrvatskih medija i rekao da očekuje da ih opišu da su gori od svih srpskih tabloida zbog toga što bi i on sam potpisao 80 odsto stvari koje su napisali. Vučić je rekao da nikada u savremenoj… »
Vučić o histeriji hrvatskih medija: Nikada u savremenoj istoriji nije vođena takva hajka
Večernje novosti 18.09.2021
Foto: Printskrin/Pink Vučić je rekao da nikada u savremenoj istoriji, ni u jednoj zemlji, nije vođena hajka na nekoga danas, kao na njega u Hrvatskoj. - Toliko su lepog i pozitivnog o meni napisali. Sve što kažu rado bih potpisao i prihvatio. Optužiće ih… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save počela božićna liturgija koju služi patrijarh srpski Porfirije
Euronews pre 1 satjoš 47 povezanih
Predstavnici Danske i Grenlanda traže razgovor sa američkim državnim sekretarom
Beta pre 23 minutajoš 28 povezanih
Tramp tvrdi da će SAD dobiti 30 do 50 miliona barela nafte iz Venecuele po tržišnoj ceni
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
Putevi Srbije: Prohodni putevi ka turističkim centrima i graničnim prelazima
N1 Info pre 58 minutajoš 22 povezane