Повезане вести

Председник: Размислите зашто им баш ја сметам

Председник: Размислите зашто им баш ја сметам

РТВ 18.09.2021
ИСТАНБУЛ - Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да никада у историји није вођена таква хајка у медијима у региону као против њега и додао да треба размислити зашто им баш он смета. Вучић је то казао након састанка… »
Вучић: Никада ни у једној земљи није вођена хајка као на мене у Хрватској

Вучић: Никада ни у једној земљи није вођена хајка као на мене у Хрватској

Бета 18.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Истанбулу да никада у савременој историји ни у једној земљи није водјена хајка на некога као што је против њега у Хрватској претходних неколико дана, а поготово данас. "У свим… »
Председник Србије отворено о хистерији хрватских медија: Србија престиже Хрватску по свим економским параметрима, то их боли

Председник Србије отворено о хистерији хрватских медија: Србија престиже Хрватску по свим економским параметрима, то их боли

Курир 18.09.2021
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је хистерију хрватских медија и рекао да очекује да их опишу да су гори од свих српских таблоида због тога што би и он сам потписао 80 одсто ствари које су написали. Вучић је рекао… »
Вучић о хистерији хрватских медија: Никада у савременој историји није вођена таква хајка

Вучић о хистерији хрватских медија: Никада у савременој историји није вођена таква хајка

Вечерње новости 18.09.2021
Фото: Принтскрин/Пинк Вучић је рекао да никада у савременој историји, ни у једној земљи, није вођена хајка на некога данас, као на њега у Хрватској. - Толико су лепог и позитивног о мени написали. Све што кажу радо бих потписао… »

Вести дана »