Povezane vesti

Stotinu afganistanskih novinara traži međunarodnu pomoć

Al Jazeera 19.09.2021
Česti napadi na novinare i miješanje talibana u njihov posao doveli su do toga da se pribojavaju najgoreg, poručuju novinari. Više od 100 afganistanskih novinara pozvalo je međunarodnu zajednicu da aktivno zaštiti slobodu medija u Afganistanu… »

Više od 100 novinara iz Avganistana traži zaštitu od međunarodne zajednice

Radio 021 19.09.2021
Više od 100 avganistanskih novinara pozvalo je u subotu međunarodnu zajednicu da aktivno zaštiti slobodu medija u Avganistanu. "Trenutno je najvažnije da se pribave garancije bezbednosti, posebno za novinarke", saopštila je grupa novinara putem… »

Novinari Avganistana u strahu od odmazde: "Najvažnije garancije bezbednosti, posebno za novinarke"

Telegraf 19.09.2021
Pozivaju međunarodnu zajednicu da zaštiti slobodu medija u toj zemlji. Više od 100 avganistanskih novinara pozvalo je međunarodnu zajednicu da aktivno zaštiti slobodu medija u Avganistanu. - Trenutno je najvažnije da se pribave garancije… »

Novinari traže zaštitu i slobodu medija u Avganistanu: Predali potpise, žele da ostanu anonimni zbog straha od odmazde

Blic 19.09.2021
Više od 100 avganistanskih novinara pozvalo je u subotu međunarodnu zajednicu da aktivno zaštiti slobodu medija u Avganistanu. - Trenutno je najvažnije da se pribave garancije bezbednosti, posebno za novinarke - saopštila je grupa novinara putem… »

Apel avganistanskih novinara da se zaštiti sloboda medija u toj zemlji

Danas 18.09.2021
Više od 100 avganistanskih novinara pozvalo je međunarodnu zajednicu da aktivno zaštiti slobodu medija u toj zemlji, ističući da je trenutno najvažnije osigurati bezbednosne garancije za novinarke. Oni su uputili anonimni apel putem nevladine… »

Vesti dana »