Повезане вести

Свештеник који је силовао учесницу ријалитија пуштен из затвора: Ђокић оставио жену и троје децу и одмах побегао из Србије…

Свештеник који је силовао учесницу ријалитија пуштен из затвора: Ђокић оставио жену и троје децу и одмах побегао из Србије…

Курир 19.09.2021
Свештеник Милован Ђокић који је осуђен због силовања учеснице "Задруге 5" Викторије Митровић, кад је имала 12 година, пуштен је на слободу, незванично сазнаје портал Пинк. Ђокић је осуђен на затворску казну од пет година након… »
"Са 12 година ме је силовао свештеник": Потресна исповест учеснице "Задруге" Викторије Митровић

"Са 12 година ме је силовао свештеник": Потресна исповест учеснице "Задруге" Викторије Митровић

Блиц 19.09.2021
Викторија Митровић је данас у "Задрузи" одлучила да са свима подели своју тешку животну причу. - Ја знам да ћу о овоме свакако морати да причам. Ја сам у новинама била пре 6 година, отприлике. Са 12 година сам доживела силовање… »
Ово је поп монструм који је силовао ријалити учесницу: Ђаво у мантији напаствовао Викторију у дворишту цркве! Протеран из села…

Ово је поп монструм који је силовао ријалити учесницу: Ђаво у мантији напаствовао Викторију у дворишту цркве! Протеран из села…

Курир 19.09.2021
Некадашњи свештеник монструм Милован Ђокић из села Плочица код Ковина и даље се налази на одслужењу казне од 5 година затвора због сексуалног злостављања малолетнице, а на ову казну осуђен је 2016. године. Иначе, његова… »
Силовао је свештеник у цркви, а после претио! Викторија открила нове језиве детаље бруталног злочина: Долазио је у кућу и…

Силовао је свештеник у цркви, а после претио! Викторија открила нове језиве детаље бруталног злочина: Долазио је у кућу и…

Ало 19.09.2021
У наставку своје потресне исповести Викторија је рекла и како је свештеник дошао у њихову породичну кућу, након свега, и понудио новац како би повукли тужбу. Викторија Митровић, актуелна задругарка синоћ је у емисији "Питања… »
Након језивог признања о силовању! Викторија се сломила од бола, зајецала на сав глас, водитељ послао јасну поруку свим…

Након језивог признања о силовању! Викторија се сломила од бола, зајецала на сав глас, водитељ послао јасну поруку свим…

Ало 19.09.2021
Након што је испричала детаље своје језиве и ужасне прошлости и зверству кроз које је прошла задругарка се сломила и зајецала пред свима. У току синоћње емисије "Питања новинара", Дарко Танасијевић је подигао Викторију… »
Силовао ме је свештеник са 12 година и јурио јер је хтео још! Викторија открила стравичне детаље своје прошлости, новинари и…

Силовао ме је свештеник са 12 година и јурио јер је хтео још! Викторија открила стравичне детаље своје прошлости, новинари и…

Ало 19.09.2021
Викторија је у више наврата испричала како је као млађа доживела хаос од стране мушкараца и да зато мрзи мушки род. У току је емисија "Питања новинара", а Дарко Танасијевић подигао је Викторију Митровић, која се у самом старту… »

Вести дана »