Povezane vesti
Pljunula sam popa milovana, našli smo ga pijanog u gaćama! Baka Regina na lekovima, otkrila svaki detalj silovanja unuke…
Kurir 19.09.2021
Učesnica Zadruge 5 Viktorija Mitrović sinoć je smogla snage da ispriča detalje stravičnog silovanja, koji se dogodio 2014. godine u selu Pločica, u blizini Kovina. I danas, nakon sedam godina od stravičnog zločina region se trese posle potresne ispovesti… »
Jeziva ispovest: Silovao me sveštenik u dvorištu crkve, rekao je da mi niko neće verovati!
Vesti online 19.09.2021
Učesnica “Zadruge 5” Viktorija Mitrović smogla je snage da pred milionskim auditorijumom ispriča detalje stravičnog silovanja, koji se dogodio 2014. godine u selu u blizini Kovina. Naime, Viktorija je devojčica koju je sa samo 12 godina silovao sveštenik… »
Silovao me je sveštenik u dvorištu crkve! Najjezivija ispovest u rijalitiju - Sledila sam se, počela da krvarim...
Mondo 19.09.2021
Učesnica Zadruge ispričala je da je tada imala 12 godina. Učesnica Zadruge ispričala je da je tada imala 12 godina. Učesnica Zadruge 5 Viktorija Mitrović koja je nedavno otkrila da je zatrudnela u 15. godini, pred kamerama je sada ispričala detalje… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 59 povezanih

Eskalacija protesta u OŠ "Pavle Savić": Novi direktor se zatvorio u toalet, u pratnji policije izveden iz škole
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 11 minutajoš 25 povezanih