Повезане вести

"Ћерка ми је инвалид од рођења, живим са тим 50 година" Болна исповест Ере Ојданића: "Нисмо имали ни за мрву хлеба"

"Ћерка ми је инвалид од рођења, живим са тим 50 година" Болна исповест Ере Ојданића: "Нисмо имали ни за мрву хлеба"

Блиц 19.09.2021
Ера Ојданић, певач, поделио је до сада са јавношу своју неиспричану животну причу. Наиме, он је одрастао у великом сиромаштву. - Рођен сам и одрастао у једној баш сиромашној породици. Живели смо у кући од дрвета, а била је… »
Потресна прича ере ојданића: Помирио сам се са судбином - ћерка ми је инвалид од рођења

Потресна прича ере ојданића: Помирио сам се са судбином - ћерка ми је инвалид од рођења

Вечерње новости 19.09.2021
Фото: Архива "Новости" Постоји прича о Ери Ојданићу која никада није испричана. Све до сада, када ју је Ера испричао за медије. Ера је рођен и одрастао у сиромашној породици и са родитељима је живео у кући од дрвета покривеној… »
Имам ћерку која је инвалид од рођења - Ера Ојданић никад о овоме није причао: Само Бог и ја знамо како ми је било!

Имам ћерку која је инвалид од рођења - Ера Ојданић никад о овоме није причао: Само Бог и ја знамо како ми је било!

Мондо 19.09.2021
Ћерка Ере Ојданића, Јасмина, живи с певачем и осамдесет посто је инвалид, јер јој је по рођењу оштећен мождани нерв. Ћерка Ере Ојданића, Јасмина, живи с певачем и осамдесет посто је инвалид, јер јој је по рођењу оштећен мождани… »

Вести дана »