Повезане вести
"Ћерка ми је инвалид од рођења, живим са тим 50 година" Болна исповест Ере Ојданића: "Нисмо имали ни за мрву хлеба"
Блиц 19.09.2021
Ера Ојданић, певач, поделио је до сада са јавношу своју неиспричану животну причу. Наиме, он је одрастао у великом сиромаштву. - Рођен сам и одрастао у једној баш сиромашној породици. Живели смо у кући од дрвета, а била је… »
Потресна прича ере ојданића: Помирио сам се са судбином - ћерка ми је инвалид од рођења
Вечерње новости 19.09.2021
Фото: Архива "Новости" Постоји прича о Ери Ојданићу која никада није испричана. Све до сада, када ју је Ера испричао за медије. Ера је рођен и одрастао у сиромашној породици и са родитељима је живео у кући од дрвета покривеној… »
Имам ћерку која је инвалид од рођења - Ера Ојданић никад о овоме није причао: Само Бог и ја знамо како ми је било!
Мондо 19.09.2021
Ћерка Ере Ојданића, Јасмина, живи с певачем и осамдесет посто је инвалид, јер јој је по рођењу оштећен мождани нерв. Ћерка Ере Ојданића, Јасмина, живи с певачем и осамдесет посто је инвалид, јер јој је по рођењу оштећен мождани… »
Вести дана »
Бесплатан улаз у централну поставку Народног музеја и комплекс у Бранковини поводом Дана државности
Ваљевска посла пре 14 минутајош 29 повезаних
Веско Баровић доведен на саслушање! Ево шта му се све ставља на терет! (видео)
Курир пре 55 минутајош 26 повезаних
Очекује нас жестоко захлађење, биће снега и у нижим пределима: Прогноза РХМЗ-а за наредне дане
Правда пре 55 минутајош 27 повезаних