Повезане вести
Јакшић: На изборе уз надзор европарламентараца или ОЕБС-а
Нова 19.09.2021
Гостујући у серијалу Квака 23 новинске агенције Фонет, новинар Бошко Јакшић је рекао да би нови бојкот избора, "бојкот опозиције", био њено политичко самоубиство. Такође, Јакшић сматра да би избори требало да се одрже у складу… »
Јакшић: Бојкот би био политичко самоубиство, опозиција има шансу у Београду
Нова 19.09.2021
Мислим да је највећи део "бојкот опозиције“ схватио да је бојкот обавио своју функцију на прошлим изборима и да би понављање бојкота било политичко самоубиство, изјавио је у новинар и колумниста Бошко Јакшић, који се нада да… »
Бошко Јакшић: Понављање бојкота опозиције би било политичко самоубиство
Данас 19.09.2021
„Мислим да је највећи део „бојкот опозиције“ схватио да је бојкот обавио своју функцију на прошлим изборима и да би понављање бојкота било политичко самоубиство“, изјавио је у интервјуу ФоНету новинар и колумниста Бошко Јакшић… »
Јакшић: Нови бојкот би био политичко самоубиство, опозиција има шансу у Београду
Н1 Инфо 19.09.2021
Мислим да је највећи део "бојкот опозиције“ схватио да је бојкот обавио своју функцију на прошлим изборима и да би понављање бојкота било политичко самоубиство, изјавио је у новинар и колумниста Бошко Јакшић, који се нада да… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Русија у "нон пејперу" тражи читав Донбас? Руске снаге покренуле напад на украјинска енергетска постројења
РТВ пре 1 сатјош 79 повезаних

Лепа вест за навијаче Звезде које желе да гледају и кошаркаше и фудбалере у четвртак
Данас пре 20 минутајош 29 повезаних

Европски парламент осуђује репресију у Србији и тражи хитне санкције за одговорне
Недељник пре 20 минутајош 17 повезаних