Povezane vesti
Jakšić: Na izbore uz nadzor evroparlamentaraca ili OEBS-a
Nova 19.09.2021
Gostujući u serijalu Kvaka 23 novinske agencije Fonet, novinar Boško Jakšić je rekao da bi novi bojkot izbora, "bojkot opozicije", bio njeno političko samoubistvo. Takođe, Jakšić smatra da bi izbori trebalo da se održe u skladu sa postojećim zakonskim… »
Jakšić: Bojkot bi bio političko samoubistvo, opozicija ima šansu u Beogradu
Nova 19.09.2021
Mislim da je najveći deo "bojkot opozicije“ shvatio da je bojkot obavio svoju funkciju na prošlim izborima i da bi ponavljanje bojkota bilo političko samoubistvo, izjavio je u novinar i kolumnista Boško Jakšić, koji se nada da opozicioni političari… »
Boško Jakšić: Ponavljanje bojkota opozicije bi bilo političko samoubistvo
Danas 19.09.2021
„Mislim da je najveći deo „bojkot opozicije“ shvatio da je bojkot obavio svoju funkciju na prošlim izborima i da bi ponavljanje bojkota bilo političko samoubistvo“, izjavio je u intervjuu FoNetu novinar i kolumnista Boško Jakšić, koji se nada da… »
Jakšić: Novi bojkot bi bio političko samoubistvo, opozicija ima šansu u Beogradu
N1 Info 19.09.2021
Mislim da je najveći deo "bojkot opozicije“ shvatio da je bojkot obavio svoju funkciju na prošlim izborima i da bi ponavljanje bojkota bilo političko samoubistvo, izjavio je u novinar i kolumnista Boško Jakšić, koji se nada da opozicioni političari… »
Vesti dana »

Lokalizovan veliki požar u industrijskom objektu između Kaća i Budisave
RTS pre 16 minutajoš 32 povezane

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i dalje ispred te ustanove
Telegraf pre 17 minutajoš 48 povezanih

Top tri: zanimanja u Srbiji, ovi radnici imaju platu od 234.185 dinara! Evo ko je imao najveće, a ko najmanje zarade u junu: Detaljan spisak
Blic pre 3 satajoš 24 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih

Ovo je detaljna prognoza do februara 2026! Septembar donosi temperature do 40°C, a zima krije nešto neočekivano
Dnevnik pre 5 satijoš 26 povezanih