Povezane vesti
Miloš Timotijević konačno progovorio o intimnim scenama sa Milicom Pavlović, glumac priznao jednu važnu stvar!
Vesti online 19.09.2021
Nova serija “Pevačica” sa Milicom Pavlović u glavnoj ulozi privukla je veliku pažnju već od prve epizode koja je imala premijeru pre nekoliko dana. Pored Milice, u seriji gledamo i Miloša Timotijevića, koji igra kompozitora Vladu Vidaka. – Obradovao sam… »
Miloš Timotijević o intimnim scenama sa Milicom Pavlović: "Znao sam da neće biti lako"
Blic 19.09.2021
Glumac Miloš Timotijević kaže da mu je bio veliki izazov da igra kompozitora koji je suprotan od njega privatno, pa naglašava da se sa ovakvom ulogom prvi put susreće u karijeri. Glumca Miloša Timotijevića publika je u prethodnim serijama i filmovima… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U toku ove nedelje biće isporučeno 85.000 tona nafte preko JANAF-a
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Republički štab: Reagovali smo brže nego najrazvijenije zemlje, država je uz građane, samo strpljivo
Beta pre 54 minutajoš 49 povezanih
Zasedao štab za vanredne situacije: Nadoknada štete građanima u deset gradova i opština, bez struje 13.603 potrošača
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 94 povezane
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
NIN pre 1 satjoš 54 povezane
Ojadili baku (82) za 1,5 miliona dinara da bi joj navodno rešili porodične probleme: Uhapšeno četvoro prevaranata iz Rume
Nova pre 2 satajoš 23 povezane