Povezane vesti

Legenda boksa Mani Pakjao kandidat za predsednika Filipina

Legenda boksa Mani Pakjao kandidat za predsednika Filipina

Nova 19.09.2021
Legendarni filipinski bokser i senator Meni Pakjao najavio je danas da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2022. godine. Pakjao je prihvatio nominaciju svoje stranke PDP-Laban na nacionalnoj konvenciji, obećavši da će pošteno služiti… »
Poznati bokser Meni Pakjao kandidat za predsednika Filipina

Poznati bokser Meni Pakjao kandidat za predsednika Filipina

Radio 021 19.09.2021
Filipinski bokser Meni Pakjao nominovan je kao kandidat filipinske vladajuće stranke za predsedničke izbore 2022. godine. To je objavio njegov bliski saradnik senator Akvilino "Koko" Pimentel III. Pakjao je prihvatio nominaciju, javlja agencija Rojters… »
Nova karijera! Pakjao kandidat za predsednika!

Nova karijera! Pakjao kandidat za predsednika!

Alo 19.09.2021
Proslavljeni filipinski bokser Manu Pakjao kandidat je za predsednika svoje zemlje na izborima 2022. godine. Pakjao, koji trenutno obavlja ulogu senatora, za predsedničkog kandidata je nominovan od PDP-Laban stranke na nacionalnoj skupštini. Očekuje se… »
Manija za predsednika: Čuveni filipinski bokser Pakjao najavio predsedničku kandidaturu

Manija za predsednika: Čuveni filipinski bokser Pakjao najavio predsedničku kandidaturu

Kurir 19.09.2021
Filipinski bokser Mani Pakjao saopštio je danas da će se kandidovati za predsednika 2022. godine. "Došlo je vreme... spremni smo za izazov", rekao je Pakjao prihvatajući nominaciju rivalske frakcije vladajuće stranke predsednika Rodriga Dutertea… »
"Ja sam borac u ringu i izvan njega": Mani Pakjao najavio kandidaturu za predsednika Filipina

"Ja sam borac u ringu i izvan njega": Mani Pakjao najavio kandidaturu za predsednika Filipina

Blic 19.09.2021
Nakon skupa političke frakcije u vladajućoj stranci Filipina PDP-Laban, popularni senator i bivši bokser Mani Pakjao najavio je danas da će se sledeće godine kandidovati na predsedničkim izborima zbog korupcije i, kako je rekao, "ležernog" odnosa… »
Bokser Meni Pakjao kandidat za predsednika Filipina

Bokser Meni Pakjao kandidat za predsednika Filipina

N1 Info 19.09.2021
Filipinski bokser Meni Pakjao nominovan je kao kandidat filipinske vladajuće stranke za predsedničke izbore 2022. godine, objavio je njegov bliski saradnik senator Akvilino "Koko" Pimentel III. Pakjao je prihvatio nominaciju, javlja agencija Rojters. On… »

Vesti dana »