Повезане вести
Анализа БИРОДИ-ја: Вучић и РЕМ највећи „профитери“ међустраначког дијалога
Данас 19.09.2021
Директор БИРОДИ-ја Зоран Гавриловић оценио је у анализи Нацрта Закључка друге фазе међустраначког дијалога, да су највећи „профитери“ предложених решења председник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић и РЕМ, док су на страни… »
Анализа БИРОДИ: Вучић и РЕМ највећи профитери међустраначког дијалога
Нова 19.09.2021
Директор БИРОДИ-ја Зоран Гавриловић оценио је у анализи Нацрта Закључка друге фазе међустраначког дијалога, да су највећи "профитери" предложених решења председник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић и РЕМ, док су на страни… »
Анализа БИРОДИ-ја: Вучић и РЕМ највећи „профитери“ међустраначког дијалога
Н1 Инфо 19.09.2021
Директор БИРОДИ-ја Зоран Гавриловић оценио је у анализи Нацрта Закључка друге фазе међустраначког дијалога, да су највећи "профитери" предложених решења председник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић и РЕМ, док су на страни… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО На десетине трактора испред Покрајинске владе, велики број припадника Интервентне полиције: Вучић одговорио професору из Новог Сада
Нова пре 17 минутајош 24 повезане

„Имплементација идеја Кијева и и других идиота значиће само једно – рат“: Медведев прети
Данас пре 37 минутајош 19 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 6 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Ако наставници блокирају почетак школске године, неће добити плату
Југмедиа пре 1 сатјош 18 повезаних