Повезане вести
Нови земљотрес у Хрватској: Загреб на удару, становници кажу: "Тресла ми се цела кућа!"
Мондо 19.09.2021
Јак земљотрес осетио се на подручју Загреба данас око 15.35 часова. Јак земљотрес осетио се на подручју Загреба данас око 15.35 часова. Како се наводи у првим подацима, епицентар земљотреса био је близу Велике Горице, а јачина… »
Тресла ми се цела кућа Јак земљотрес погодио Хрватску, Загрепчани у паници
Ало 19.09.2021
Епицентар потреса био је 15 километара југозападно од Велике Горице. Јак потрес осетио се у недељу око 15.35 сати на загребачком подручју. Према првим подацима, епицентар потреса био је близу Велике Горице, а магнитуда потреса… »
"Јак тресак, већ дуго нисмо тако скочили": Земљотрес затресао ширу околину Загреба
Телеграф 19.09.2021
Епицентар потреса био је 15 километара југозападно од Велике Горице. На загребачком подручју осетио се земљотрес у недељу око 15.35 сати. Према првим подацима, епицентар потреса био је близу Велике Горице, а магнитуда потреса… »
"Тресла ми се цела кућа, тутњило је" Јак, али краткотрајан земљотрес погодио Хрватску
Србија данас 19.09.2021
Јак потрес осетио се у недељу око 15.35 сати на загребачком подручју. Према првим подацима, епицентар потреса био је близу Велике Горице, а магнитуда потреса 2,7 Рихтера. Како наводе, епицентар потреса био је 15 километара… »
"Тресла ми се кућа": Нови земљотрес у Хрватској
Блиц 19.09.2021
Јак потрес осетио се у недељу око 15.35 сати на загребачком подручју. Према првим подацима, епицентар потреса био је близу Велике Горице, а магнитуда потреса 2,7 Рихтера. Како наводе, епицентар потреса био је 15 километара… »
Вести дана »
Ко је Србин нови шеф БМВ-а: Милан има импресивну каријеру, ово је његов пут
Мондо пре 18 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 1 сатјош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 43 минутајош 31 повезана
Временска прогноза за Србију: стабилно време са маглом и топлим данима до средине децембра
Наслови.аи пре 3 минутајош 21 повезана