Povezane vesti
Instagrame, gde nestade "svajp"?
Telegraf 19.09.2021
Novo ažuriranje aplikacije, dostupno od petka, uvodi novu opciju... Ukoliko ste ovih dana primetili da se ništa ne dešava kada na Instagramu napravite "svajp" potez, to ne treba da vas brine. Ta društvena mreža je ukinula mogućnost upotrebe ovog "poteza"… »
Nema više “svajpa” na Instagramu – uvedena nova opcija
Vesti online 19.09.2021
Instagram je zamenio opciju “svajp” i od 17. septembra ona više nije u upotrebi. Instagram je izbacio novo ažuriranje i od petka više ne postoji opcija “svajp”. Umesto “svajpa”, sada je tu stiker na kojem će biti link i kada kliknete na njega izbaciće… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih