Povezane vesti

Preko žene prešla cela kompozicija voza! Bila je na korak do smrti, a ono što je uradila slučajno joj je spaslo život!

Mondo 19.09.2021
U ovakvim situacijama nemoguće je zaustaviti voz, a mašinovođa koji je se nalazio za kontroloma kaže da se nesreće na pruzi nikada ne zaboravljaju. U ovakvim situacijama nemoguće je zaustaviti voz, a mašinovođa koji je se nalazio za kontroloma… »

Ceo voz prešao preko žene, ona ostala živa: Pukom srećom izbegnuta tragedija kod Osijeka

Telegraf 19.09.2021
Uprkos strogoj zabrani, građani već godinama koriste "divlji" prelaz preko tog dela pruge kao prečicu. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija na železničkoj pruzi između dva osječka naselja - Drvljanika i Sjenjaka, kada je žena prelazila… »

Preko žene iz osijeka prešla cela kompozicija: Prelazila prugu na strogo zabranjenom mestu, imala sreće da padne između…

Kurir 19.09.2021
Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija na železničkoj pruzi između dva osječka naselja - Drvljanika i Sjenjaka. Žena je, uprkos strogoj zabrani, prešla prugu i preživela dok je cela kompozicija voza bukvalno prešla iznad nje. Naime, u trenutku… »

Preko žene prešla cela kompozicija: Dramatično na osječkoj pruzi, tragedija izbegnuta pukom srećom

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: G.Šljivić Žena je, uprkos strogoj zabrani, prešla prugu i preživela dok je cela kompozicija voza bukvalno prešla iznad nje. Naime, u trenutku kada je ugledala nadolazeći voz, žena je pala između šina, što joj je spasilo život u toj… »

Za dlaku izbeguta tragedija! Voz doslovce prešao preko žene - ovako se spasila

Srbija danas 19.09.2021
U trenutku kada je ugledala voz koji je nailazio, žena je pala između šina što joj je u toj dramatičnoj situaciji i spasilo život. Samo je pukom srećom izbegnuta tragedija na železničkoj pruzi između dva osječka naselja - Drvljanika i Sjenjaka… »

Vesti dana »