Повезане вести

"Позајмио је мотор и отишао по девојку, а мени рекао да купим прстен" јаук баке погинулог Александра кида душу

"Позајмио је мотор и отишао по девојку, а мени рекао да купим прстен" јаук баке погинулог Александра кида душу

Блиц 20.09.2021
Александар С. из Мерошинског села Азбресница погину је јутрос у несрећи која се догодила у недељу увече око 21.50 сати у суседном Јовановцу. Несрећни младић позајмио је мотор "Иамаха" од друга да га испроба, али је после само… »
Туга до неба, цео крај плаче за александром (17) Ово је тинејџер који је погинуо код Мерошине, бака каже: Рекла сам му да не…

Туга до неба, цео крај плаче за александром (17) Ово је тинејџер који је погинуо код Мерошине, бака каже: Рекла сам му да не…

Курир 20.09.2021
Велика трагедија је погодила село Азбресницу код Мерошине где је синоћ око 21,50 на мотоциклу "јамаха" погинуо Александар Савић (17) познатији под породичним надимком Рус. За овог вредног ученика првог разреда школе машинске… »
Александар (17) позајмио мотор и погинуо Бака неутешна: "Рекао да иде по девојку и да купи прстен" (фото)

Александар (17) позајмио мотор и погинуо Бака неутешна: "Рекао да иде по девојку и да купи прстен" (фото)

Вечерње новости 20.09.2021
Фото: Ј.Ћосин Кад нам је на врата закуцала полиција, следили смо се. Казали су да је све готово и да су тело послали на обдукцију. Не могу да схватим да га више нема, био ми је златан, вредан, није пио. Радовао се осамнаестом… »
Тинејџер слетео мотором с пута, закуцао се у бандеру и погинуо

Тинејџер слетео мотором с пута, закуцао се у бандеру и погинуо

Нова 20.09.2021
Седамнаестогодишњи А.С. из мерошинског села Азбресница, погинуо је синоћ око 21.50 сати у саобраћајној несрећи у Јовановцу. Он је, како сазнајемо, управљао нерегистрованим мотоциклом марке „јамаха“ и то без возачке дозволе… »
Погинуо младић (17) у јовановцу: Слетео с пута мотором и ударио у бетонски стуб

Погинуо младић (17) у јовановцу: Слетео с пута мотором и ударио у бетонски стуб

Вечерње новости 20.09.2021
Фото: И. Митић Он је, како сазнајемо, управљао нерегистрованим мотоциклом марке "јамаха" и то без возачке дозволе, када је слетео с пута и ударио у бетонски стуб. Од задобијених повреда преминуо је на лицу места. О несрећи је… »
Трагедија у Јовановцу: Младић (17) слетео с пута мотором, ударио у стуб и погинуо

Трагедија у Јовановцу: Младић (17) слетео с пута мотором, ударио у стуб и погинуо

Телеграф 20.09.2021
Преминуо је на лицу места. А.С. (17) из мерошинског села Азбресница, погинуо је синоћ око 21.50 сати у саобраћајној несрећи у Јовановцу. Како сазнајемо, младић је управљао нерегистрованим мотоциклом марке "јамаха" и то без… »

Вести дана »