Povezane vesti
Veternik i Futog bez vode do 18 časova
Dnevnik 20.09.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži od 8 do 18 sati će biti smanjen pritisak uz mogućnost povremenog prekida u vodosnabdevanju u pojedinim delovima Veternika i Futoga. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Futog i Veternik bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 20.09.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas od 8 do 18 sati biti Futog i Veternik. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da će cisterna sa pijaćom vodom biti postavljena ispred vrtića (u oba naselja) kao i da postoji mogućnost… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Radio 021 20.09.2021
Deo Klise nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti Gornje livade. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 20.09.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Gornje livade. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Gornje livade bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 20.09.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti naselje Gornje livade. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" dodaju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »

Profesor Belojević: LRAD je ciljano korišćen da se izazovu haos, gaženje, povrede
N1 Info pre 5 satijoš 23 povezane

Studenti u Beogradu odali počast stradalima u diskoteci u Severnoj Makedoniji; U Kočanima meštani polažu cveće
Insajder pre 4 satijoš 9 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni): Latas je bio žrtva, žalićemo se što mu je određen pritvor
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

FOTO i VIDEO: Završena farsična sednica Skupštine grada, opozicija poziva predstavnike vlasti da izađu pred Novosađane
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 62 povezane