Povezane vesti

"Ona je bila genije": Saša Popović, Aleksandar Milić i Zoran Živanović o Marini VIDEO

B92 20.09.2021
Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je juče nakon teške bolesti, a mnogobrojne poznate ličnosti i kolege oprostile su se od nje. Tim povodom kolege muzičari i njeni mnogobrojni saradnici kao što su Saša Popović, Zoran Živanović i… »

Sahrana Marine Tucaković se odlaže; "Mi smo izgubili majku i suprugu, a ne nacionalno blago"

B92 20.09.2021
Marina Tucaković preminula je juče nakon teške bolesti u 67. godini. Bila je jedan od najvećih tekstopisaca na ovim prostorima. Svoje poslednje dane provela je u Kliničko-bolničkom centru „Dragiša Mišović", gde je prebačena nakon što joj… »

"Ako krenem da plačem, neću se zaustaviti": Ceca jedva govori nakon Marinine smrti: "Osećam se kao da ću se ugušiti"…

Blic 20.09.2021
Folk zvezda Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju "Zvezda Granda" utučena i tužna. Ceca je potpuno skrhana bolom zbog smrti tekstopisca Marine Tucaković, koja je juče preminula nakon borbe sa teškom bolešću, u 67. godini. - Još sam u… »

Ceca Veličković ovde, mogu li da dobijem Marinu? Ražnatovićka o prvom susretu i "glupoj pesmi" koju niko nije želeo

Mondo 20.09.2021
Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da je pozvala Marinu u želji da snimi drugačiji album - na prvo "halo" dobila je "mala, tebe sam čekala" Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da je pozvala Marinu u želji da snimi drugačiji album - na prvo… »

Jako me boli, osećam kao da ću se ugušiti... Ceca i dalje u šoku - došla na snimanje Zvezda Granda i jedva priča (foto)

Mondo 20.09.2021
Cecu je smrt Marine Tucaković veoma pogodila. Cecu je smrt Marine Tucaković veoma pogodila. Ceca Ražnatović i dalje je u šoku zbog smrti Marine Tucaković, njene dugogodišnje prijateljice i saradnice koja ju je proslavila svojim pesmama. Folk zvezda… »

"Ona je moja druga majka": Najemotivniji snimak Marine Tucaković i Cece: "To je žena zbog koje sada stojim pred vama"

Blic 20.09.2021
Marina Tucaković, koja je juče preminula u 67. godini, tvorac je većine hitova Cece Ražnatović, a folk zvezda nikada nije propuštala da istakne da njena karijera ne bi bila tako uspešna da nije bilo Marine. Ceca Ražnatović se na jednom od svojih… »

Ceca se pred našim kamerama rasplakala zbog Marine: Guše me emocije VIDEO

Nova 20.09.2021
Pevačica Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju "Zvezda Granda" vidno utučena i tužna zbog smrti svoje velike prijateljice, tekstopisca Marine Tucaković. „Još sam u stanju šoka. Iako je bila jako lošeg zdravlja, i nije se iznenada sve… »

"Marina nije volela patetiku": Saopštenje porodice Marine Tucaković: "bila je slaba i bolesna, želja joj je bila da primi…

Blic 20.09.2021
Suprug i sin Marine Tucaković, Aleksandar i Milan Radulović, zahvalili su danas za sve izjave podrške, saučešća i prijateljstva i zamolili javnost da poštuje njihovu privatnost i želju da se sahrana obavi intimno, u krugu porodice i prijatelja. -… »

Cecin oproštaj od Marine Tucaković cepa srce: "Ona je moja druga majka! Hvala joj" - pevačica objavila emotivan snimak…

Večernje novosti 20.09.2021
Foto: Printskrin Pevačica Ceca Ražnatović sinoć se tužnim rečima oprostila od Marine Tucaković, a sada je objavila i potresan snimak kojim joj se zahvalila za sve. Poznato je da je Marina Ceci napisala gotovo sve pesme i da su preko noći postale… »

PRETUŽNO: Marina će biti sahranjena pored sina a ne u Aleji velikana, saopštila porodica!

U centar 20.09.2021
Suprug i sin Marine Tucaković, Aleksandar i Milan Radulović, zahvalili su danas za sve izjave podrške, saučešća i prijateljstva i zamolili javnost da poštuje njihovu privatnost i želje i da se sahrana obavi intimno, u krugu porodice i prijatelja… »

Odlaže se sahrana: Marina Tucaković će biti ispraćena na večni počinak kad Futa preleži koronu

Blic 20.09.2021
Marina Tucaković koja je izgubila bitku posle teške bolesti u 67. godini biće sahranjena kad njen suprug Aleksandar Radulović Futa bude preležao koronu. Maina je poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u… »

Jako me boli, osećam se kao da ću se ugušiti: Ceca došla na snimanje Zvezda Granda i dalje je u stanju šoka zbog Marinine…

Kurir 20.09.2021
Folk zvezda Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju "Zvezda Granda" utučena i tužna. Ceca je potpuno skrhana bolom zbog smrti tekstopisca Marine Tucaković, koja je juče preminula nakon borbe sa teškom bolešću, u 67. godini. - Još sam u… »

Tucaković je za nju napisala stih vredan 100.000 evra; "Nije zauvek otišla" VIDEO

B92 20.09.2021
Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Nesumnjivo naš najpoznatiji tekstopisac, autorka najvećih hitova, Marina je ostavila trag na muzičkoj sceni u celom regionu. Tim povodom oglasila se i pevačica Neda Ukraden, koja… »

(Video) Neda Ukraden plače za Marinom: "Bože, koliko smo para nas dve potrošile na krpice, mogle smo vilu na dedinju da…

Blic 20.09.2021
Muzička zvezda Neda Ukraden je samo jedna od pevača koji tokom cele svoje karijere sarađivala sa Marinom Tucaković. Neda se uključila u jutarnji program „Prve“ televizije, kod Filipa Čukanovića i Marijane Tabaković i kroz suze se prisetila… »

"Imala je sobicu u koju je primala: Pevače..." Marina je volela da kupuje brdo garderobe i da je poklanja, a ove detalje o…

Blic 20.09.2021
Muzički tekstopisac MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a iza sebe je ostavila brojne vanvremenske pesme i saradnje sa brojnim zvezdama. Marina je retko davala velike intervjue, a borbu sa opakom bolesti podnosila je hrabro… »

Marina će biti sahranjena kad se Futa oporavi od korone: NJena najveća ljubav će je ipak ispratiti na večni počinak

Večernje novosti 20.09.2021
Foto: Novosti Ona je poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus. Kako se saznaje, Marinina poslednja želja… »

Ko ovu dramu režira: Ovo su fraze iz pesama Marine Tucaković koje su postale deo jezika

Blic 20.09.2021
Srpska i balkanska muzička scena ostala je u nedelju bez jedne od najboljih i najproduktivnijih tekstopisaca. Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini. Svako ko ima omiljenog izvođača ili grupu verovatno je lomio čaše, plakao… »

Hvala joj! Ona je moja druga majka: Ceca Ražnatović podelila dirljive trenutke sa Marinom, a poruka tera suze na oči…

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković preminula je posle borbe sa teškom bolešću, a jedna od omiljenih saradnji bila joj je sa pevačicom Cecom Ražnatović kojoj je napisala brojne hitove. Ceca je na društvenim mrežama objavila je snimak sastavljen od Marininih i… »

Cecin oproštaj od Marine Tucaković kida srce: "Ona je moja druga majka! Hvala joj" - momenti koji nisu viđeni (video)

Mondo 20.09.2021
Ceca se još jednom oprostila od velike umetnice Marine Tucaković, koja je zaslužna za njenu karijeru. Ceca se još jednom oprostila od velike umetnice Marine Tucaković, koja je zaslužna za njenu karijeru. Pevačica Ceca Ražnatović sinoć se tužnim… »

Kurir ispred futine zgrade, Marinina drugarica Zorica skrhana bolom: Guši se u suzama, znala ju je 20 godina (kurir TV)

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković preminula je od teške bolesti u 67. godini, a njen suprug Aleksandar Radulović Futa nalazi se u domu na Vračaru gde je u izolaciji zbog korona virusa. Futa je slomljen zbog Marinine smrti, a tužnu vest potvrdio je kroz suze. Ekipa… »

Pretužno: Marina Tucaković će biti sahranjena kad Futa preleži koronu, njena najveća ljubav će je ipak ispratiti na…

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena… »

Koliko smo trošile, mogle smo kupiti 5 vila na dedinju: Neda Ukraden kroz suze otkrila tajne druženja sa Marinom! Bila je…

Kurir 20.09.2021
Smrt Marine Tucaković posle borbe s opakom bolešću nema koga nije rastužila od estradnih zvezda. Sarađivala je sa svima, a njen odlazak potresao je veoma i Nedu Ukraden, kojoj je Marina napisala pesmu s kojom je doživela najveći uspeh u karijeri… »

Sahrana Marine Tucaković kada Futa preleži KORONU!

Svet & Skandal 20.09.2021
Marina Tucaković, izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena… »

Sahrana marine Tucaković tek za deset dana? Suprug Futa pozitivan na koronu - želi da je isprati na večni počinak

Mondo 20.09.2021
Marina Tucaković počivaće pored sina kojeg je izgubila 2008. godine. Marina Tucaković počivaće pored sina kojeg je izgubila 2008. godine Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 68. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski… »

Marina nije znala da će biti hitmejker estrade: Završila Ekonomski, bila sekretarica, pa ju je ovaj muzičar uveo u ozbiljan…

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković umrla je nakon borbe sa teškom bolešću u 67. godini i ostavila brojne hitove iza sebe. Jednom prilikom ona je otkrila da je završila Ekonomski fakultet, ali da se time nije bavila jer ju je povukla muzika. - Išla sam u Šestu… »

Samo jednu sliku držala je u novčaniku: Ceo život Marinu su pratili problemi, za jednim je čeznula i nije volela nedelju!

Kurir 20.09.2021
Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković preminula je juče, u 67. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Marina je svojevremeno otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života o kojima gotovo nikada nije javno govorila. Budući da je… »

Bože, koliko smo trošile, mogle smo kupiti 5 vila na dedinju! Neda u suzama zbog Marine, otkrila i njenu najveću tajnu

Mondo 20.09.2021
Neda Ukraden je u programu zaplakala zbog smrti Marine Tucaković. Neda Ukraden je u programu zaplakala zbog smrti Marine Tucaković. Smrt Marine Tucaković posle borbe s opakom blešću nema koga nije rastužila od estradnih zvezda. Sarađivala je sa… »

Kolege se oprostile od Marine Tucaković! Ceca: Zanemela sam! Marina moja draga, odmori svoju dušu...

Prva 20.09.2021
Veliki tekstopisac Marina Tucaković izgubila je posle teške bolesti u 67. godini. Mnoge njene kolege su se oprostile od nje putem društvenih mreža, a njena smrt pogodila je ceo region. Među prvima se oglasio kompozitor i kantautor Aleksandar Milić… »

Ovo je bila poslednja želja marine Tucaković: Ima veze sa sinom Milošem kojeg je izgubila pre 13 godina

Mondo 20.09.2021
Marina Tucaković neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Marina Tucaković neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Marina Tucaković, najbolji tekstopisac svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, napustila nas je u 68. godini… »

Marina Tucaković je napisala cecin najveći hit! Pesmu kukavica svi znate, a iza nje se krije velika tajna!

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je danas u 68. godini nakon višegodišnje borbe sa karcinomom dojke. Ceca Ražnatović je jednom prilikom prisetila kada je 1991. godine napravila pauzu i odlučila da promeni saradnike sa… »

Velika tajna se krije iza hita "kukavica": Marina je molila muža da ne pušta Ceci tu pesmu, sve se desilo u njihovom stanu

Blic 20.09.2021
Tekstopisac Marina Tucaković preminula je juče u 67. godini nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću. Iza sebe je ostavila brojne hitove, među kojima su i mnoge pesme Cece Ražnatović. Ceca Ražnatović se jednom prilikom prisetila kada je 1991… »

Marina je najviše volela da sluša njih i pisala im srceparajuće balade: Jedan je bio pravi car, a sa ovim pevačem bilo je…

Kurir 20.09.2021
Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a mnogobrojne poznate ličnosti opraštaju se od nje putem društvenih mreža. Marina je pisala tekstove za zvezde estrade, a izgleda da je jedan za nju "car" u pravim… »

Napisala mu je najlepšu baladu svih vremena! Marina je s njim volela da se druži, a s jednim pevačem joj je bilo najteže

Mondo 20.09.2021
Marina Tucaković ostavila je neizbrisivi trag kroz svoje pesme i nema s kim nije sarađivala. Marina Tucaković ostavila je neizbrisivi trag kroz svoje pesme i nema s kim nije sarađivala. Marina Tucaković, najbolji tekstopisac svih vremena na… »

Za najveći hit nije mogla da smisli refren: Onda je čula dve reči - Evo kako je nastala "Lična karta"

Večernje novosti 20.09.2021
Foto: Printskrin Marina je napisala, po mišljenju mnogih, najveći hit Ace Lukasa "Lična karta", a kako je sama rekla u jednoj emisiji, dobro se pomučila oko refrena. - Melodija je glavna, neke pesme idu lako, dok se oko drugih pomučiš. Za pesmu… »

Za najveći hit nije mogla da smisli refren Dobro se namučila a onda joj je ona rekla 2 reči i nastala je Lična karta Ace…

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini. Marina je napisala najlepše domaće hitove, a za njene tekstove kažu da su poezija. Marina je napisala, po mišljenju mnogih, najveći hit Ace Lukasa "Lična karta", a kako je sama rekla… »

Imala je sobicu i tu je primala pevače Marina je volela da kupuje garderobu i da je deli, a ove detalje o njoj znali su…

Kurir 20.09.2021
Muzički tekstopisac MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a iza sebe je ostavila brojne vanvremenske pesme i saradnje sa brojnim zvezdama. Marina je retko davala velike intervjue, a borbu sa opakom bolesti podnosila je hrabro… »

Otišla je na čudno putovanje, neka počiva u miru: Slađana Milošević se emotivnim rečima oprostila od Marine Tucaković

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na… »

Za najveći hit nije mogla da smisli refren,: a onda joj je ona rekla dve reči: Evo kako je nastala "Lična karta"

Blic 20.09.2021
Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini. Marina je napisala najlepše domaće hitove, a za njene tekstove kažu da su poezija. Sa njom odlazi cela jedna istorija i kako mnogi tvrde više… »

Region se oprašta od legende: Draga Marina, zauvek ćeš biti tu, u stihovima i sećanjima

Kurir 20.09.2021
Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a iza sebe je ostavila brojne vanvremenske pesme i saradnje sa brojnim zvezdama. Ona je bila autorka brojnih muzičkih hitova, ostavila je neverovatan trag , kako na samu muzičku… »

Delile i dobro i zlo: Oglasila se kuma Marine Tucaković, njene reči slamaju srce! (foto)

Večernje novosti 20.09.2021
Foto: Instagram/ petrovicbmarijana Marina je poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus. Estrada se od Marine… »

"Ponekad malo umreš, pa nastaviš kao da nije bilo ništa": Marinine poruke slamaju srca - Zagrlite sebe, to je sreća

Mondo 20.09.2021
Marina Tucaković preminula je nakon teške borbe u 68. godini. Iza sebe je ostavila porodicu, prijatelje, stihove kojima je decenijama znala da nas rasplače, ali i poruke zbog kojih se sada usijao Tviter. Marina Tucaković preminula je nakon teške… »

"Umrli su i pevači bez vaših stihova, vi ćete večno živeti": Rasta, Ana i Nataša se oprostili od Marine i baš je lično…

Blic 20.09.2021
Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini. Marina je napisala najlepše domaće hitove, a za njene tekstove kažu da su poezija. Sa njom odlazi cela jedna istorija i kako mnogi tvrde više… »

Ovo je poslednja želja marine tucaković i ima veze sa njenim pokojnim sinom milošem: Srce će vam pući kada čujete

Blic 20.09.2021
Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini. Marina je napisala najlepše domaće hitove, a za njene tekstove kažu da su poezija. Sa njom odlazi cela jedna istorija i kako mnogi tvrde više… »

Preminula tekstopisac Marina Tucaković

Danas 20.09.2021
Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je, potvrdio je za Nova.rs njen sin Milan Laća Radulović. Marina Tucaković se godinama borila sa karcinomom dojke. Pre nekoliko dana joj je dijagnostikovan i koronavirus, zbog čega je bila… »

Umrla Marina Tucaković nakon borbe sa teškom bolešću

Blic 19.09.2021
Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine. Njen sin, kompozitor Milan Laća Radulović se ranije oglasio se na društvenoj mreži Tviter, gde je naveo da je njegovoj majci, tekstopiscu… »

Oglasio se sin marine tucaković laća: "Moja majka je preminula, hvala svima koji su slali dobre misli"

Blic 19.09.2021
Muzički tekstopisac MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine. - Tačno je. Upravo me je zvao otac. Moja majka je preminula. Hvala svima koji su slali dobre misli i koji su bili uz nas - rekao je Milan Radulović i dodaje da je… »

"Zanemela sam: - draga marina odmori dušu" Ceca se potresnim rečima oprostila od Marine Tucaković: "Zauvek ćeš biti…

Blic 19.09.2021
Muzički tekstopisac MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine. Marina je sarađivala sa našim najvećim zvezdama, a jedna od njih je i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca se potresnim rečima oprostila od svoje koleginice i… »

Marina tucaković se od ove tragedije nikad nije oporavila: Za preminulog sina Miloša je napisala ovu pesmu, sav bol je utkala…

Blic 19.09.2021
Muzički tekstopisac MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine. Marinin život pun je profesijonalnih, ali i privatnih uspeha, međutim, jedna tragedija je zauvek obeležila njen život i nikad se nije u potpunosti oporavila. Naime… »

Biografija marine tucaković: Od 19. godine je počela da piše pesme, napravila nekoliko hiljada hitova, a smrt sina nikad…

Blic 19.09.2021
Muzički tekstopisac MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine. Ona je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i… »

Poslednja poruka marine tucaković: Ova njena rečenica sada dira pravo u dušu

Večernje novosti 19.09.2021
Fot: Printskrin Jutjub - Rak s metastazama na jetri. Plućima. Mozgu. Kostima. - naveo je njen sin Milan Laća Radulović, na Tviteru pre pet dana kada je od svojih pratioca tražio pomoć, pošto je Tucakovićki najednom pozlilo. - POMOĆ!!! Majka mi ima… »

Preminula Marina tucaković

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: Instagram Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“. NJen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni… »

Biografija marine tucaković: Od 19. godine je počela da piše pesme, napravila nekoliko hiljada hitova, a smrt sina nikada…

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: Printskrin Ona je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“. Privatni život Marina je rođena 4.11.1953. godine u… »

Marina tucaković je volela samo njega: Futa je bio njena najveća ljubav, uvek je bio uz nju

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: Arhiva Novosti NJen suprug je bio naš proslavljeni kompozitor Aleksandar Radulović Futa, i sve bolne, ali i srećne trenutke, je proživljavala uz njegovu podršku. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada… »

Tragedija koja je obeležila njen život: Pre 13 godina Marina Tucaković je zatekla sina mrtvog

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: ATA Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina nije govorila… »

Futa se kroz suze oglasio: Jedva smogao snage da izgovori ove reči posle Marinine smrti

Večernje novosti 19.09.2021
Foto Arhiva "Novosti" - Istina je - rekao je Futa kroz suze za Kurir. Podsetimo, Marina je rođena 4.11.1953. godine u Beogradu. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. NJen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je… »

Ceca slomljena zbog marinine smrti: Odmori svoju dušu i znaj da ćeš zauvek biti voljena

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: V.Danilov Tužna vest skrhala je Marininu prijateljicu i dugogodišnju saradnicu Cecu Ražnatović. Ceca je istakla da je Marina bila vanserijska duša, žena koja je od svega pravila poeziju. - Zanemela sam! Iza nje je duga, mučna borba! I koliko… »

Vesti dana »