Повезане вести
Саша ДАНИЛОВИЋ ПЛАКАО, ЖОЦ се ОКРЕНУО КА ДУДИНОЈ СЛИЦИ: Куме, ОВДЕ СИ ЗАУВЕК! Великани се у сузама опростили од Ивковића
Мондо 20.09.2021
Дирљива комеморација у част великана српске и светске кошарке, Душана Дуде Ивковића. Дирљива комеморација у част великана српске и светске кошарке, Душана Дуде Ивковића. Српски спорт је у црнини од четвртка, када је преминуо… »
Дуда га упознао са жељком, па постали кумови! И чувени Грк дошао у Београд - е, то вам је био Душан Ивковић!
Мондо 20.09.2021
Димитрис Итудис је дошао из Москве у Београд како би се опростио од свог пријатеља и легенде Душана Ивковића. Димитрис Итудис је дошао из Москве у Београд како би се опростио од свог пријатеља и легенде Душана Ивковића. Тешко… »
"У: четвртак су ме пробудиле Ненине речи: Нема више кума" Обрадовић открио најтужнију причу о Дудиној смрти: Покушао сам да…
Спортал блиц 20.09.2021
Данас је одржана поводом смрти легендарног кошаркашког тренера у Народној Скупшни Републике Србије. Ивковић ће сутра од 12 сати бити сахрањен у породичној гробници на Новом гробљу у Београду. Један од најуспешнијих европских и… »
Емотиван опроштај Даниловића и Обрадовића од Ивковића
Спортски журнал 20.09.2021
Сахрана Душана Ивковића биће одржана у уторак од 12.00, на Новом гробљу у Београду. Председник Косаркашког савеза Србије Предраг Даниловић емотивно се опростио од Душана Ивковића речима да је поносан што му је за живота рекао да… »
Даниловић кроз сузе говорио о Дуди
Спортске.нет 20.09.2021
У Народној скупштини Републике Србије данас је одржана комеморација поводом смрти прослављеног кошаркашког тренера Душана Ивковића. Ивковић је преминуо у четвртак, у 78. години живота. Председник Кошаркашког савеза Србије… »
Велика имена наше кошарке се опростила од дуде: Ево ко је све дошао на комеморацију Душана Ивковића (фото)
Вечерње новости 20.09.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Ту су Жељко Обрадовић, Никола Пековић, Дејан Бодирога, Министар омладине и спорта Вања Удовичић, председник КСС Предраг Даниловић... Ивковић ће бити сахрањен у уторак, 21. септембра, у 12 часова у… »
Драго ми је да сам ти за живота рекао да те волим: Предраг Даниловић се сломио због Дуде Ивковића
ФОТО: Небојша Параушић Веома емотиван говор одржао је Предраг Даниловић, председник Кошаркашког савеза Србије. - Као председник КСС имам обавезу да нагласим да Савез не би био то што јесте да није Душана Ивковића. Историја… »
Дирљив говор Жељка Обрадовића: ''Отишао је човек који је мени био све...''
Спортске.нет 20.09.2021
Комеморација легендарном тренеру Душану Ивковићу почела је у 16 часова, а бројна позната имена из кошаркашког света дошла су да одају почаст свом дугогодишњем пријатељу. Комеморацији присуствују и представници државног врха, на… »
Итудис: Дуда ме је звао „лафе“, дипломирао сам на његовом Универзитету живота
Моззарт спорт 20.09.2021
„Када прођеш кроз Дудин Универзитет, онда можеш да дипломираш или да постдипломираш. То је нешто што је Дуда дао не само мени, већ свима. Увек ће ми остати у памћењу, драго ми је што сам био део његовог живота". Последњи… »
Београд се опростио од своје легенде: Одржана комеморација Дуди Ивковићу – Даниловић једва говорио, Жоц открио анегдоту о куму…
Хот спорт 20.09.2021
Данас је у Народној Скупштини одржана комеморација поводом смрти легендарног тренера Душана Дуде Ивковића. Погледај галерију 15 слика На комеморацију поводом смрти легендарног Дуде присуствовали су чланови његове породице… »
Последњи опроштај од Дуде: Био нам је учитељ, пријатељ, кум - све!
Моззарт спорт 20.09.2021
Одржана је комеморација поводом срмти једног од највећих тренера у историји европске кошарке Душана Ивковића. Задужио нас је Душан Ивковић. И то много. И Србију и Европу и читав свет. Када оду такви великани, туга траје данима. А… »
Вучић: Ивковић наш великан, Србија га неће заборавити
Спортски журнал 20.09.2021
„Иако у много чему нисмо били сагласни, када сам први пут дуго разговарао са њим, а још два пута сам имао прилику за тако дуге разговоре, видео сам колико је озбиљан колико је одговоран, посвећен човек и колико таквим људима… »
Даниловић се сломио због Дуде: Заувек ћу те волети као покојног оца ВИДЕО
Нова 20.09.2021
Комеморација Душану Дуди Ивковићу одржана је у Народној Скупштини Републике Србије, уз присуство бројних великана, а Предраг Даниловић једва је говорио. Славни тренер биће сахрањен у уторак од 12 сати, у породичној гробници на… »
Последњи поздрав Дуди: Био си ми све; учитељ, ментор, пријатељ, кум… Све
Н1 Инфо 20.09.2021
У Народној скупштини Републике Србије у понедељак је одржана комеморације легендарном кошаркашком тренеру Душану Дуди Ивковићу. Душан Ивковић преминуо је у четвртак, 16. септембра, а биће сахрањен у уторак у подне у породичној… »
Дудина комеморација: Даниловић једва причао, Жоц открио анегдоту
Нова 20.09.2021
Комеморација легендарном тренеру Душану Дуди Ивковићу одржана је у Народној Скупштини Републике Србије, уз присуство бројних великана. Славни тренер и отац модерне српске кошарке биће сахрањен у уторак од 12 сати, у породичној… »
Жељко Обрадовић на ивици суза: Окренуо се ка Дудиној слици и рекао ову реченицу!
ФОТО: М. Вукадиновић Жељко Обрадовић се опростио од свог кума Душана Дуде Ивковића емотивним говором који је одржао у Народној скупштини Републике Србије, где се окупио сам "крем де ла крем" српске кошарке, као и врх власти… »
Вучић се од дуде ивковића опростио и на инстаграму: Отишао је велики човек, Србија му је вечно захвална!
ФОТО: М. Вукадиновић Председник се и путем Интаграма опростио од трофејног стручњака, где је кратко написао: - Отишао је велики човек, али његово дело је вечно. Србија му је захвална! - написао је председник. Вест о смрти… »
Вучић на комеморацији поводом смрти дуде ивковића: Поносан сам што је Србија имала таквог човека (фото/видео)
Фото: Принтскрин - Као председник Србије поносан сам што је Србија имала таквог човека и што ће га и даље имати. Све ове медаље о којима је мој претходник говорио, које је Дуда заслужио, не само то, он је много тога што многи… »
Вучић: Ивковић наш великан, Србија га неће заборавити
Дневник 20.09.2021
БЕОГРАД: Као председник, поносан сам што је Србија имала и што ће имати таквог човека, поносан ,зато што, иако је физички великан отишао, а Душан Дуда Ивковић јесте наш великан, он никада неће отићи из Србије, нити ће га ико у… »
Чека нас дан емоција легенди: Одржава се комеморација Дуди Ивковићу
Нова 20.09.2021
Комеморација поводом смрти легендарног кошаркашког тренера Душана Дуде Ивковића биће одржана у понедељак у 16 сати у Народној Скупштини Републике Србије. Ивковић ће у уторак од 12 сати бити сахрањен у породичној гробници на… »
Данас комеморација Душану Дуди Ивковићу
Спортске.нет 20.09.2021
Комеморација поводом смрти легендарног кошаркашког тренера Душана Дуде Ивковића биће одржана данас у 16 сати у Народној Скупшни Републике Србије. Ивковић ће сутра од 12 сати бити сахрањен у породичној гробници на Новом гробљу у… »
Вести дана »
Александра Крунић и Кристина Младеновић обезбедиле пласман у полуфинале дублова на мастерсу у Мадриду
Данас пре 27 минутајош 3 повезане
Одлука пада у реваншу: Реми Атлетика и Арсенала у тактичкој борби на „Метрополитану“
Данас пре 27 минутајош 1 повезана