Povezane vesti
Misteriozni nestanak mlade blogerke i njenog dečka - posle nekoliko dana on se vratio kući, a policija je sada pronašla njeno…
Noizz 20.09.2021
Amerika već danima prati slučaj nestale devojke Gabi Petito (22) za koju se veruje da je preminula jer su pronađeni ostaci tela koji odgovaraju njenom opisu. Za poznatom blogerkom tragalo se već neko vreme nakon što se njen dečko sa puta na koji su… »
Pronađeno telo koje odgovara opisu nestale Amerikanke: Od njenog dečka ni traga
Telegraf 20.09.2021
Nakon što se vratio kući bez devojke, mladić je nestao, a porodica tvrdi da ga nije videla danima. Telo koje odgovara opisu nestale devojke Gabi Petito pronađeno je u nacionalnom parku u američkoj državi Vajoming, potvrdio je zvaničnik FBI na… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 20 minutajoš 5 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 45 minutajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Cena nafte porasla više šest odsto i azijske berze pale posle Trampovih izjava oko Irana
Nova pre 15 minutajoš 37 povezanih