Повезане вести
Млади фудбалер (16) умро пред оцем и братом на Ади: "Ухватио се за главу и пао, језик му је био плав, Хитна је на месту…
Блиц 20.09.2021
Тинејџер Д. Ј. (16) који је јуче изненада преминуо на Ади Циганлији за време утакмице ФК Рад Барајево и ФК 011, према првим информацијама, умро је због пуцања анеуризме мозга због чега му се излила крв у мозак. Дечаку је, како… »
Дача је преминуо на терену као пуерта: Филип Томашевић, тренер ФК „Рад Барајево“ за „Новости“ о трагедији на Ади Циганлији…
Вечерње новости 20.09.2021
Фото: Д. Миловановић - Утакмица се приближавала крају када сам видео како једног тренутка Дача застаје, онда је чучнуо, устао и кренуо према мени. Устао сам и ја и пошао у сусрет дечаку, а он ми је пао у руке. Тај тренутак и… »
Туга, ово је дечак који је преминуо на Ади: Млади фудбалер се срушио у последњим минутима утакмице
Курир 20.09.2021
Млади фудбалер Д. Ј. (16) преминуо је јуче на Ади Циганлији, током утакмице ФК Рад Барајево - ФК 011. Дечак се, како смо већ писали, у последњим минутима утакмице срушио на терен. - Реанимирали су га више од 50 минута, али… »
Млади фудбалер умро на Ади од излива крви у мозак?! "Пре само седам дана имао лекарски, све било у реду!"
Мондо 20.09.2021
Млади фудбалер преминуо је на терену у последњим минутима утакмице између ФК Рад Барајево и ФК 011, која се одржавала на Ади Циганлији. Млади фудбалер преминуо је на терену у последњим минутима утакмице између ФК Рад Барајево и… »
Младом фудбалеру се на кратко вратио пулс, али нису успели да га спасу
Нова 20.09.2021
Тужна вест потресла је јуче око поднева Србију, када је на Ади Циганлији, при завршетку утакмице кадета ФК 011 - Рад Барајево, преминуо је дечак Д. Ј. (16). „Сви смо у шку, потресени, одмах смо обуставили такмичење. Ово је… »
Вести дана »
Најмање 23 особе повређене у земљотресу јачине 7,5 степени у Јапану
Н1 Инфо пре 44 минутајош 35 повезаних
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 5 сатијош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 8 сатијош 29 повезаних
"Да ли је амерички план превише мек према Русији?": Из Вашингтона све је већи притисак на Украјину
Н1 Инфо пре 44 минутајош 89 повезаних