Povezane vesti
Htela sam da skočim s terase! Silovao je sveštenik, pa joj nudio novac - Učesnica Zadruge otkrila nove potresne detalje
Mondo 20.09.2021
Viktorija Marković šokirala je sve jezivom ispovešću u Zadruzi 5. Viktorija Marković šokirala je sve jezivom ispovešću u Zadruzi 5. Učesnica Zadruge Viktorija Mitrović šokirala je javnost kada je ispričala da ju je silovao sveštenik u crkvenom dvorištu… »
Silovana zadrugarka Viki htela da se UBIJE!
Svet & Skandal 20.09.2021
Potresna ispovest Viktorije Mitrović, koja je javno iznela detalje brutalnog zločina koji se dogodio u selu Pločica, u blizini Kovina, uzburkala je kompletnu javnost. Naime, ona je do detalja ispričala kako ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve, nakog… »
"Pop mi je nudio novac da povučem tužbu": Viktorija otkrila nove stravične detalje o horor događaju iz života: Rekla sve o…
Blic 20.09.2021
Viktorija Mitrović u rijalitiju "Zadruga" ispričala je kako ju je sveštenik silovao kada je imala samo 12 godina, a sada je u intervjuu sa Darkom Tanasijevićem otkrila joj zastrašujućih detalja. - Iskreno da ti kažem, bilo mi je strašno. Mene je ujutru… »
Htela da skoči sa terase, pop joj nudio pare da povuče tužbu: Viki iznela horor detalje silovanja! U priču umešana i njegova…
Kurir 20.09.2021
Viktorija Mitrović imala je bolnu ispovest u rijalitiju o svešteniku koji ju je silovao kada je imala samo 13 godina. Ona je rešila da iznese još potresnih detalja tog događaja. - Lakše mi je i u kući. Niko nije svestan šta se napolju dešava. U kući mi… »
Vesti dana »
Stiže nagli preokret vremena, meteorolog otkrio kad će pasti sneg: Spremite se za kišu i poledicu
Mondo pre 43 minutajoš 31 povezana
Najnovija vest! Lindzi Von operisana: Amerikanka doživela težak prelom posle horor pada
Kurir pre 23 minutajoš 75 povezanih
Vladajuća stranka japanske premijerke Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Vesti online pre 28 minutajoš 23 povezane
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
RTV Novi Pazar pre 7 satijoš 26 povezanih