Повезане вести

Хтела сам да скочим с терасе! Силовао је свештеник, па јој нудио новац - Учесница Задруге открила нове потресне детаље

Хтела сам да скочим с терасе! Силовао је свештеник, па јој нудио новац - Учесница Задруге открила нове потресне детаље

Мондо 20.09.2021
Викторија Марковић шокирала је све језивом исповешћу у Задрузи 5. Викторија Марковић шокирала је све језивом исповешћу у Задрузи 5. Учесница Задруге Викторија Митровић шокирала је јавност када је испричала да ју је силовао… »
Силована задругарка Вики хтела да се УБИЈЕ!

Силована задругарка Вики хтела да се УБИЈЕ!

Свет & Скандал 20.09.2021
Потресна исповест Викторије Митровић, која је јавно изнела детаље бруталног злочина који се догодио у селу Плочица, у близини Ковина, узбуркала је комплетну јавност. Наиме, она је до детаља испричала како ју је свештеник… »
"Поп ми је нудио новац да повучем тужбу": Викторија открила нове стравичне детаље о хорор догађају из живота: Рекла све о…

"Поп ми је нудио новац да повучем тужбу": Викторија открила нове стравичне детаље о хорор догађају из живота: Рекла све о…

Блиц 20.09.2021
Викторија Митровић у ријалитију "Задруга" испричала је како ју је свештеник силовао када је имала само 12 година, а сада је у интервјуу са Дарком Танасијевићем открила јој застрашујућих детаља. - Искрено да ти кажем, било ми је… »
Хтела да скочи са терасе, поп јој нудио паре да повуче тужбу: Вики изнела хорор детаље силовања! У причу умешана и његова…

Хтела да скочи са терасе, поп јој нудио паре да повуче тужбу: Вики изнела хорор детаље силовања! У причу умешана и његова…

Курир 20.09.2021
Викторија Митровић имала је болну исповест у ријалитију о свештенику који ју је силовао када је имала само 13 година. Она је решила да изнесе још потресних детаља тог догађаја. - Лакше ми је и у кући. Нико није свестан шта се… »

Вести дана »