Povezane vesti

Minja Subota sahranjen uz crkveni hor VIDEO

B92 20.09.2021
Voditelj Minja Subota sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana, uz pratnju crkvenog hora. Minjin sin Miloš nepomično je stajao pored očevog groba, nemo gledajući u jednu tačku, dok je pored njega stajala njegova supruga, koja je u ruci držala… »

Andrej Vučić došao na sahranu Minje Subote (FOTO)

Nova 20.09.2021
Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja Subota, koji je preminuo u petak u 83. godini, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Na njegovu sahranu došao je i brat predsednika države, Andrej Vučić. U društvu Andreja Vučića bio… »

Minja Subota sahranjen uz crkveni hor: Sin nepomično stajao, snaja držala crvenu ružu u rukama - potresan prizor

Blic 20.09.2021
Voditelj Minja Subota sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz pratnju crkvenog hora. Minjin sin Miloš nepomično je stajao pored očevog groba, nemo gledajući u jednu tačku, dok je pored njega stajala njegova… »

Sahrana minje subote: Od voditelja se opraštaju, na vencu emotivna poruka: "Legendi svačijeg detinjstva", košarkaš došao…

Blic 20.09.2021
Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja Subota koji je preminuo u petak u 83. godini sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju pored Nikole Simića u pratnji crkvenog hora. Porodica, prijatelji, kolege su se poslednji put oprostili… »

Poslednje zbogom minji suboti: Legendarni voditelj ispraćen na večni počinak dok se grobljem se prolamala tiha pesma i…

Kurir 20.09.2021
Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja Subota, koji je preminuo u petak u 83. godini, sahranjen je 20. septembra nešto pre 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Sahrani i opelu su prisustvovali brojni poštovaoci Minjinog lika i… »

Poslednje zbogom junaku našeg detinjstva: Sahranjen Minja Subota - tužna povorka ga ispratila na večni počinak

Mondo 20.09.2021
Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja… »

Otkriveno: Minja Subota biće sahranjen u grobnici ovog velikana srpskog glumišta

Kurir 20.09.2021
Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja Subota, koji je preminuo u petak u 83. godini, biće sahranjen u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Čuveni Minja biće sahranjen u grobnici gde je i Nikola Simić, velikan sprskog glumišta… »

U crnini i neutešan nad očevim grobom: Sin Minje Subote dao čitulju od koje se steže srce

Kurir 20.09.2021
Srbija se oprostila od Minje Subote, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Održana je komemoracija u Skupštini grada na kojoj su, između ostalih, govorili i Goran Vesć, zamenik gradonačeknika Beograda, ali i mnogi drugi… »

Sin minje subote slomljen, gleda u jednu tačku, a snaja drži crvenu ružu: Kompozitor sahranjen uz crkveni hor, a prizor je…

Kurir 20.09.2021
Voditelj Minja Subota sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana, uz pratnju crkvenog hora. Sin i snaja bili su neutešni na groblju, a prizor je potresao mnoge. Minjin sin Miloš nepomično je stajao pored očevog groba i gledao u jednu tačku, dok… »

Ovo je sin Minje Subote: Slomljen došao na komemoraciju ocu (foto)

Blic 20.09.2021
Na komemoraciji legendarnog Minje Subote, koja se održava u Skupštini grada Beograda, prisustvuje i njegov sin Miloš koji prima saučešće od neutešnih kolega. Miloš je sedeo u prvom redu, obučen u crno, vidno slomljen je sedeo dok su mu prilazi… »

Sahranjen minja subota: Čuveni voditelj ispraćen na večni počinak (foto/video)

Večernje novosti 20.09.2021
Foto: Z. J. Mačak Jedan od najomiljenijih voditelja i kompozitora preminuo je u petak nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti. Porodica i veliki broj prijatelja, kolega i poštovalaca okupili su se na Novom groblju u Beogradu kako bi odali počast… »

Ovako izgleda sin Minje Subote: Oprostio se od oca rečima koja slamaju srca (foto)

Mondo 20.09.2021
Miloš Subota na komemoraciji ocu u Skupštini grada Beograda. Miloš Subota na komemoraciji ocu u Skupštini grada Beograda Minja Subota, poznati srpski muzičar, kompozitor, autor čuvenog "Muzičkog tobogana", brojnih dečjih numera i televizijskih… »

Predsednik Srbije poslao venac, Legendi svačijeg detinjstva: Aleksandar Vučić oprostio se od Minje Subote (foto)

Kurir 20.09.2021
Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja Subota, koji je preminuo u petak u 83. godini, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Brojne poznate ličnosti su doošle da mu odaju počast i požele poslednje zbogom. Među poznatim… »

Održana komemoracija Minji Suboti

Nova 20.09.2021
Minja Subota koji je preminuo u petak u 82. godini, biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Pre ispraćaja održana je komemoracija u Skupštini grada, a već je ranije objavljeno da će Minja za tri godine dobiti ulicu u… »

Ovako izgleda sin čuvenog Minje Subote: Pojavio se na komemoraciji ocu (foto)

Kurir 20.09.2021
Na komemoraciji legendarnog Minje Subote, koja se održala u Skupštini grada Beograda, prisustvovao je i njegov sin Miloš. Miloš Subota izgubio je oba roditelja, a to koliko su ga voleli može se videti iz toga da su oboje pričali da kada su pre 35… »

Vesti dana »