Повезане вести

Сву наташину бол Марина је уткала у ову песму: Певачица грца у сузама сваки пут кад је пева: "Још увек ме боли"

Сву наташину бол Марина је уткала у ову песму: Певачица грца у сузама сваки пут кад је пева: "Још увек ме боли"

Блиц 20.09.2021
Марина Туцаковић, најпознатији српски текстописац, преминула је јуче у 67. години, након дуге борбе са тешком болешћу. Током богате каријере писала је стихове за бројне регионалне извођаче, а многе песме инспирисане су истинитим… »
"Флојд, флојд,: Флојд..." Мало ко зна да је Марина Туцаковић написала и ових 10 чувених песама

"Флојд, флојд,: Флојд..." Мало ко зна да је Марина Туцаковић написала и ових 10 чувених песама

Блиц 20.09.2021
МаринаТуцаковић, музички текстописац преминула је јуче након тешке болести у 67. години. Скоро да нема звезде која није сарађивала са њом, а неке од најпознатијих песама Марина је управо написала за Здравка Чолића, Зану, Сашу… »
"Срећном ме чини да слажем гардеробу, запалим цигарету и попијем ракију..." Последњи интервју легендарне Марине Туцаковић

"Срећном ме чини да слажем гардеробу, запалим цигарету и попијем ракију..." Последњи интервју легендарне Марине Туцаковић

Блиц 19.09.2021
Музички текстописац МаринаТуцаковић преминула је након тешке болести у 67. године. Она је у свом последњем интервјуу отворено причала о својој болести и открила да не подноси сваку хемотерапију исто: - Како коју. Да је лако… »

Вести дана »