Povezane vesti
Konkurs za poslodavce za Program „Moja prva plata“ produžen do 23. septembra
Vesti online 20.09.2021
Rok za poslodavce da oglase radne pozicije u drugom ciklusu Programa „Moja prva plata“ produžen je do 23. septembra, zbog velikog broja pristiglih prijava u proteklih par dana i povećanog interesovanja kompanija. Umesto do 20. septembra sada poslodavci… »
Kompanije najviše traže mlade sa srednjom stručnom spremom
Nova 20.09.2021
Zbog velikog broja pristiglih prijava i velikog interesovanja kompanija, rok za poslodavce da oglase radne pozicije u drugom ciklusu programa „Moja prva plata“ produžen je do 23. septembra. “Umesto do 20. septembra sada poslodavci do četvrtka, 23… »
Konkurs za program „Moja prva plata“ produžen do 23. septembra
Nova 20.09.2021
Rok za poslodavce da oglase radne pozicije u drugom ciklusu programa Vlade Srbije "Moja prva plata", koji je danas isticao, produžen je do 23. septembra, zbog velikog broja pristiglih prijava u proteklih par dana i povećanog interesovanja kompanija… »
Vesti dana »
„Nakon poniženja u Iranu, SAD žele lak plen“: Američka ratna mašinerija usmerila pogled ka Kubi
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
"Angažovati sve kapacitete": Održana sednica Republičkog štaba za vanredne situacije zbog havarija na Rzavu
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 68 povezanih
UŽIVO: Ko će Partizanu na megdan u finalu, Dubai ili Budućnost?
Sport klub pre 17 minutajoš 61 povezana
Kladionice veoma oprezne posle ispadanja Sinera, ovo je kvota da će Novak Đoković sutra pobediti Fonseku na RG
Telegraf pre 26 minutajoš 74 povezane