Povezane vesti

Vrhovni kasacioni sud: Pogrešno se interpretira dopuna stava o kreditima

Politika 20.09.2021
Vrhovni kasacioni sud (VKS) saopštio je danas da je u javnosti pogrešno interpretirana dopuna stava sednice Građanskog odeljenja tog suda u vezi sa troškovima obrade kredita, ističući da on nije izmenjen u odnosu na stav iz 2018. godine. Taj stav je… »

Bankarski lobi jači od države i obraza sudija

Nova 20.09.2021
Advokati Srbije danas su održali protest povodom promene stava Vrhovnog kasacionog suda o troškovima obrade kredita u sporovima građana s bankama, tražeći povlačenje odluke. I dok je sudbina građana u sporovima s bankama, po svemu sudeći… »

Vrhovni sud: Stav o troškovima kredita nije izmenjen, već dopunjen objašnjenjem

N1 Info 20.09.2021
Pogrešno interpretirana dopuna stava Vrhovnog kasacionog suda (VKS) vezano za troškove obrade kredita, koji nije izmenjen u odnosu na stav iz 2018. godine, a kako se to pokušava prikazati u javnosti, već dopunjen objašnjenjem o dometu njegove… »

Sud: Pogrešno se interpretira dopuna stava VKS iz 2018.

Dnevnik 20.09.2021
BEOGRAD: Vrhovni kasacioni sud (VKS) saopštio je da je u javnosti pogrešno interpretirana dopuna stava sednice Građanskog odeljenja tog suda u vezi sa troškovima obrade kredita, ističući da on nije izmenjen u odnosu na stav iz 2018. godine. Taj stav… »

VKS: Stavovi doneti u skladu sa zakonom i nisu obavezujući, služe ujednačavanju sudske prakse

Radio sto plus 20.09.2021
Kako se navodi u saopštenju, sa stavovima koje je zauzeo Vrhovni kasacioni sud moguće je polemisati isključivo u zakonskim okvirima „Pogrešno interpretirana dopuna stava VKS vezano za troškove obrade kredita, koji nije izmenjen u odnosu na stav iz… »

VKS: Pogrešna interpretacija stava suda u vezi sa troškovima obrade kredita

RTS 20.09.2021
Vrhovni kasacioni sud saopštio je da je u javnosti pogrešno interpretirana dopuna stava sednice Građanskog odeljenja tog suda u vezi sa troškovima obrade kredita, ističući da on nije izmenjen u odnosu na stav iz 2018. godine. Taj stav je dopunjen… »

VKS o spornoj "bankarskoj" odluci: Pogrešna interpretacija i osuda "određenih interesnih grupa"

Radio 021 20.09.2021
Vrhovni kasacioni sud oglasio se povodom burnih reakcija koje je izazvala dopuna stava u vezi sa troškovima obrade kredita. Dopuna stava izazvala je i protest advokata, koji su pripretili da će potpuno obustaviti rad ukoliko se ne povuče dopuna pravnog… »

Vesti dana »