Povezane vesti
Dijana je godinama šišala Gadafija: Smejao se na šalu o odsečenom uvetu, pa joj rekao - to me nikad niko nije pitao!
Mondo 20.09.2021
Nekadašnji vođa Libije imao je pomoćnije za sve u svakodnevnom životu, a mnogi ljudi uz Srbije i regiona su radili za njega. Među njima je i jedna frizerka iz Bosne i Hercegovine... Nekadašnji vođa Libije imao je pomoćnije za sve u svakodnevnom životu, a… »
Dijana je bila gadafijeva frizerka: Evo zašto su se devojci iz Bjeljine odsekle noge kada je upoznala libijskog lidera video
Kurir 20.09.2021
Dijana Stevanović iz Bjeljine, koja je godinama živela u Libiji, na dvorcu kod Gadafija podelila je svoje iskustvo ličnog frizera jednog od najmoćnijih ljudi na svetu. „Početak moje frizerske karijere počeo je u Libiji, nakon završenog školovanja, u… »
Vesti dana »
Vučić i Erdogan u Ankari: Podrška Balkanskoj mirovnoj platformi, cilj trgovinske razmene pet milijardi dolara
Insajder pre 45 minutajoš 34 povezane
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 36 povezanih
Još jedan pacijent preminuo posle operacije krajnika u Opštoj bolnici Čačak, Ministarstvo uvodi privremene mere
RTS pre 2 satajoš 60 povezanih
"Ako povuku zakon, štrajka neće biti": Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 15 povezanih
Mlekari na Ibarskoj do daljeg, blokade i u Vitanovcu i Bogatiću: "Doveli su srpskog seljaka i sela do propasti"
N1 Info pre 20 minutajoš 44 povezane