Повезане вести

Кевин Пантер о Обрадовићу и ''сјајном Партизану''

Кевин Пантер о Обрадовићу и ''сјајном Партизану''

Спортске.нет 20.09.2021
Нова сезона АБА лиге почињуе већ у петак, а Партизан ће свој меч првог кола одиграти у понедељак у Задру. Последње провере пред премијеру у новој сезони црно-бели су имали протеклог викенда у Атини, где су доживели два пораза… »
Кевин Пантер: Спремни смо за нову сезону, циљ је Евролига

Кевин Пантер: Спремни смо за нову сезону, циљ је Евролига

Нова 20.09.2021
Кевин Пантер је током лета стигао у Партизан као највеће појачање, а прави испити се тек налазе пред црно-белима. Пантер и екипа су минулог викенда играли турнир у Атини, на ком су заузели четврто место, пошто су изгубили и од… »
Партизан ће играти евролигу следеће сезоне! Пантер уверен у успех - проговорио о Обрадовићу и српском пасошу

Партизан ће играти евролигу следеће сезоне! Пантер уверен у успех - проговорио о Обрадовићу и српском пасошу

Мондо 20.09.2021
Кевин Пантер је убеђен да ће Партизан имати успешну сезону. Кевин Пантер је убеђен да ће Партизан имати успешну сезону. Прво појачањеЖељка Обрадовића по повратку на клупу Партизана био је бивши играч Црвене звезде Кевин Пантер… »
‘Ове сезоне еврокуп, а наредне евролига’: Изјава Кевина Пантера ће одушевити партизановце – ‘Ја сам Србин!’

‘Ове сезоне еврокуп, а наредне евролига’: Изјава Кевина Пантера ће одушевити партизановце – ‘Ја сам Србин!’

Хот спорт 20.09.2021
Кошаркаши Партизана су током викенда за нама боравили у Грчкој, где су учествовали на припремном турниру. То је био и повод да грчки новинари обаве кратак разговор са највзучнијим појачањем црно-белих, Кевином Пантером. – Осећам… »
Кевин Пантер: Ове сезоне Еврокуп, следеће Евролига

Кевин Пантер: Ове сезоне Еврокуп, следеће Евролига

Моззарт спорт 20.09.2021
Американац причао и како је навикао на српске тренере. Највеће Партизаново појачање Кевин Пантер је са црно-белима минулог викенда гостовао у Грчкој где се сусрео са старим ривалом. Некада је играо за АЕК и Олимпијакос и војевао… »

Вести дана »