Повезане вести

Индира објавила списак свих песама које јој је марина написала! Једна је била мистерија, а ово је права истина о чувеном хиту!

Индира објавила списак свих песама које јој је марина написала! Једна је била мистерија, а ово је права истина о чувеном хиту!

Курир 20.09.2021
Марина Туцаковић важила је за најпознатијег српског текстописца, а током своје каријере написала је преко 5000 текстова, од којих су већина постали хитови. Готово читава естрада опростила се од Марине, а међу њима је и певачица… »
Затекла сам је под јорганом! Марина Туцаковић је кришом писала текст Цециног великог хита - "Сакрила је то од мене!"

Затекла сам је под јорганом! Марина Туцаковић је кришом писала текст Цециног великог хита - "Сакрила је то од мене!"

Мондо 20.09.2021
Цеца Ражнатовић је једном приликом открила како је наставал чувена нумера. Цеца Ражнатовић је једном приликом открила како је наставал чувена нумера. Од Марине Туцаковић, која је преминула 19. септембра у 68. години у Београду… »
Под јорганом јој написала једну од најпознатијих песама: Цеца открила детаље сарадње са Марином Туцаковић

Под јорганом јој написала једну од најпознатијих песама: Цеца открила детаље сарадње са Марином Туцаковић

Вечерње новости 20.09.2021
Фото: Принтскрин Међу њима је певачица и Светлана Цеца Ражнатовић која је од почетка своје каријере сарађивала са Марином, па су се тако и спријатељиле због чега певачица сада тешко подноси њену смрт. Ражнатовићева је заједно… »
Пре 15 дана сам био код футе, ову ствар није испуштао из руку! Жика Зана открио детаље из Марининог дома: Она не одлази никада…

Пре 15 дана сам био код футе, ову ствар није испуштао из руку! Жика Зана открио детаље из Марининог дома: Она не одлази никада…

Курир 20.09.2021
Марина Туцаковић написала је преко 5000 текстова за најпознатије певаче са естраде, а једна од првих великих сарадњи имала је са групом "Зана". Фронтмен групе "Зана" Зоран Жика Живановић не крије колико га је вест погодила… »
Затекла сам је под јорганом, сакрила је текст од мене! Марина Туцаковић је кришом писала речи за ову Цецину песму, па настао…

Затекла сам је под јорганом, сакрила је текст од мене! Марина Туцаковић је кришом писала речи за ову Цецину песму, па настао…

Курир 20.09.2021
Марина Туцаковић преминула је синоћ, 19. септембра у 67. години живота, а за живота написала неколико хиљада текстова за најпознатија имена са домаће јавне сцене. Међу њима је певачица и Светлана Цеца Ражнатовић која је од… »
Виделе смо се пре месец дана, ишла сам по песму! Бекута сломљена због Маринине смрти, открила како је настао велики хит

Виделе смо се пре месец дана, ишла сам по песму! Бекута сломљена због Маринине смрти, открила како је настао велики хит

Мондо 20.09.2021
Ана Бекута се присетила сарадње са Марином Туцаковић. Ана Бекута се присетила сарадње са Марином Туцаковић. Од највећег текстописца свих времена Марине Туцаковић, која је преминула 19. септембра у 68. години у Београду… »
"Виделе смо се пре само месец дана": Ана Бекута скрхана болом због смрти Марине Туцаковић

"Виделе смо се пре само месец дана": Ана Бекута скрхана болом због смрти Марине Туцаковић

Вечерње новости 20.09.2021
Фото: Принтсцреен/Јутјуб Певачица се поред емотивног опроштаја присетила како је настала једна од њених најпознатијих песама "Заволех те". Фото: Принтскрин - Текстове ми је диктирала преко телефона, чак и у пола ноћи. Имала је… »
Видела сам је пре месец дана, ишла сам код ње по љубав коју је ширила: Ана се присетила сарадње са Марином и открила тајну…

Видела сам је пре месец дана, ишла сам код ње по љубав коју је ширила: Ана се присетила сарадње са Марином и открила тајну…

Курир 20.09.2021
Марина Туцаковић преминула је 19. септембра у 67. години, а иза себе је оставила преко 1000 текстова за највећа имена са наше јавне сцене који се опрштају од најпознатихег српског текстописца. Певачица Ана Бекута сломљена је… »
Аркан јој припретио прстом, па су праснули у смех: Овако су се некад шалили Марина, Цеца и Жељко, били су прави тандем…

Аркан јој припретио прстом, па су праснули у смех: Овако су се некад шалили Марина, Цеца и Жељко, били су прави тандем…

Курир 20.09.2021
Марина Туцаковић преминула је 19. септембра, а сада се сви присећају њених дирљивих текстова, песама, али и гостовања. Она је давне 1996. године била у емисији код чувеног Минимакса, заједно са Цецом и Жељком Ражнатовићем… »

Вести дана »