Povezane vesti
U Albaniji me vole i cene! Milica Dabović iskreno o košarkaškoj karijeri u Tirani - "u Beogradu nisam bila srećna!"
Mondo 20.09.2021
Milica Dabović ogolila dušu. Milica Dabović ogolila dušu. Iako je pre dve godine najavila da završava svoju profesionalnu karijeru, ljubav prema košarci je definitivno bila jača, te je Milica Dabović rešila da se vrati na teren i ponovo zaigra… »
Milica Dabović se vraća u albaniju! Progovorila o svom životu u Tirani: Tamo me vole i cene!
Kurir 20.09.2021
Košarkašica Milica Dabović privlači javnosti šta god da uradi. Nepredvidiva i potpuno drugačija od svih, Milica ne odustaje od svog stila života. Sada živi na relaciji Albanija-Crna Gora-Beograd, a kako kaže nada se da će uskoro završiti sa košarkom. -… »
Vesti dana »
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: Pregovori u Ženevi bili teški, razgovori će biti nastavljeni
Euronews pre 15 minutajoš 27 povezanih
Priveden batinaš koji je tukao studente u ponedeljak ispred SNP-a
Moj Novi Sad pre 50 minutajoš 6 povezanih
U četvrtak toplo, u petak hladno i sneg, a za vikend minus: Pogledajte prognozu do kraja nedelje i koliko će se vreme menjati
Nova pre 2 satajoš 32 povezane
Đoan Penjaroje neće ni ime da im spomene: Trener Partizana poslao jasnu poruku pred početak Kupa
Mondo pre 20 minutajoš 28 povezanih