Povezane vesti

Kad nam kraj na vrata bane... Sloba Radanović se emotivnim rečima oprostio od Marine Tucaković - "Najveća naša Maki"

Kad nam kraj na vrata bane... Sloba Radanović se emotivnim rečima oprostio od Marine Tucaković - "Najveća naša Maki"

Mondo 20.09.2021
Sloba Radanović se oprostio stihovima svoje pesme. Sloba Radanović se oprostio stihovima svoje pesme. Vest o smrti Marine Tucaković zavila je u crno čitavu estradu koja se emotivnim rečima oprašta od nje, ali i priseća zajedničkih trenutaka i… »
Nije to bila ta marina... Ova pevačica je poslednja sarađivala sa Tucakovićevom - "Pesmu je napisala za 20 minuta"

Nije to bila ta marina... Ova pevačica je poslednja sarađivala sa Tucakovićevom - "Pesmu je napisala za 20 minuta"

Mondo 20.09.2021
Spojila ih je Ana Bekuta. Spojila ih je Ana Bekuta. Vest o smrti Marine Tucaković zavila je u crno čitavu estradu koja se emotivnim rečima oprašta od nje, ali i priseća zajedničkih trenutaka i brojnih saradnji. Ana Bekuta nedavno je otkrila da se sa… »
Ovo je poslednja pesma marine tucaković: Stihove je pre mesec dana poklonila poznatoj pevačici

Ovo je poslednja pesma marine tucaković: Stihove je pre mesec dana poklonila poznatoj pevačici

Večernje novosti 20.09.2021
Foto: ATA Oduvek mi je bila želja da mi Marina napiše pesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pesmu i ono što ja znam jeste da je to poslednja pesma koja će izaći a da je ona radila - kaže Ivana, i dodaje: A post shared by Ivana Bogićević… »
Deo mene je nestao! Željko Samardžić se oprostio od Marine Tucaković - proslavila ga i za njega napisala najlepše balade

Deo mene je nestao! Željko Samardžić se oprostio od Marine Tucaković - proslavila ga i za njega napisala najlepše balade

Mondo 20.09.2021
Željko Samardžić se emotivnim rečima oprostio od Marine Tucaković. Željko Samardžić se emotivnim rečima oprostio od Marine Tucaković. Vest o smrti Marine Tucaković zavila je u crno čitavu estradu koja se emotivnim rečima oprašta od nje, ali… »

Vesti dana »