Повезане вести

Металац љут на Раднички: Сада ћемо играти кад ми хоћемо

Металац љут на Раднички: Сада ћемо играти кад ми хоћемо

Н1 Инфо 21.09.2021
Фудбалски клуб Металац из Горњег Милановца мисли да Раднички Ниш има скривене намере након што је њихов међусобни дуел у 10. колу Суперлиге одложен. Фудбалски савез Србије је прихватио захтев Радничког да се њихов меч одложи… »
Металац киван на Раднички:" Сада ћемо играти кад ми будемо потпуно спремни, јавићемо дан, два пре!"

Металац киван на Раднички:" Сада ћемо играти кад ми будемо потпуно спремни, јавићемо дан, два пре!"

Спортске.нет 21.09.2021
Фудбалски клуб Металац из Горњег Милановца сматра да Раднички Ниш има скривене намере након што је њихов међусобни дуел у 10. колу Суперлиге одложен. Суперлига је прихватила захтев Нишлија да се овај меч одложи, а као разлог се… »
Партизан у Лучанима, Звезда дочекује Вождовац

Партизан у Лучанима, Звезда дочекује Вождовац

Данас 21.09.2021
Од данас до четвртка на програму су утакмице десетог кола фудбалске Супер лиге Србије – Партизан ће гостовати Младости, док ће Црвена звезда дочекати Вождовац. Десето коло домаћег шампионата отвориће данас од 18.30 фудбалери… »
Ванредно коло Суперлиге, Звезда чека Вождовац, Партизан у Лучанима

Ванредно коло Суперлиге, Звезда чека Вождовац, Партизан у Лучанима

Нова 21.09.2021
Од уторка до четвртка на програму су утакмице десетог кола фудбалске Супер лиге Србије - Партизан ће гостовати Младости, док ће Црвена звезда дочекати Вождовац. Десето коло домаћег шампионата отвориће данас од 18.30 фудбалери… »
Одложени мечеви Раднички – Металац и Радник – ТСЦ

Одложени мечеви Раднички – Металац и Радник – ТСЦ

Данас 21.09.2021
Због болести више првотимаца домаћих екипа, утакмице 10. кола Суперлиге Србије у фудбалу између нишког Радничког и Металца из Горњег Милановца, као и она у Сурдулици између Радника и ТСЦ су одложене, саопштили су у Заједници… »
Суперлигаш због стомачног вируса нема екипу: Одложена утакмица између Радничког и Металца

Суперлигаш због стомачног вируса нема екипу: Одложена утакмица између Радничког и Металца

Спортал блиц 20.09.2021
Утакмица 10. кола Суперлиге Србије између фудбалера Радничког и Металца из Горњег Милановца одложена због болести више играча нишког тима. Како се наводи у саопштењу Радничког, фудбалери имају стомачни вирус, а њихов број је… »

Вести дана »