Повезане вести

Слоби Снајперу одређен притвор до 30 дана

Слоби Снајперу одређен притвор до 30 дана

НовиСад.цом 21.09.2021
Нови Сад - Виши суд у Новом Саду одредио је притвор до 30 дана Слободану Милутиновићу званом Снајпер, који се сумњичи, према писању медија, да је отео и пребио своју љубавницу. Како наводи у саопштењу портпарол Вишег суда… »
Одређен притвор Слободану Милутиновићу због сумње да је извршио отмицу

Одређен притвор Слободану Милутиновићу због сумње да је извршио отмицу

Н1 Инфо 21.09.2021
Виши суд у Новом Саду одредио је притвор до 30 дана Слободану Милутиновићу, званом "Слоба снајпер" због сумње да је извршио кривично дело отмица, саопштено је из тог суда. Притвор је одређен због постојања могућих околности да… »
Виши суд у Новом Саду: Одређен притвор Слободану Милутиновићу због сумње на отмицу

Виши суд у Новом Саду: Одређен притвор Слободану Милутиновићу због сумње на отмицу

Данас 21.09.2021
Виши суд у Новом Саду одредио је притвор до 30 дана Слободану Милутиновићу, званом „Слоба снајпер“ због сумње да је извршио кривично дело отмица, саопштено је данас из тог суда. Притвор је одређен због постојања могућих… »
Брутално претукао љубавницу у Новом Саду, терети се и за отмицу: Одређен притвор Снајперу - нашао се иза решетака!

Брутално претукао љубавницу у Новом Саду, терети се и за отмицу: Одређен притвор Снајперу - нашао се иза решетака!

Мондо 21.09.2021
Снајпер је приведен јуче због сумње да је физички напао женску особу, у изнајмљеном стану на Подбари, у Новом Саду. Снајпер је приведен јуче због сумње да је физички напао женску особу, у изнајмљеном стану на Подбари, у Новом… »
Снајперу Притвор до 30 дана: Новосађанин Слободан Милутиновић (36) осумњичен за отмицу

Снајперу Притвор до 30 дана: Новосађанин Слободан Милутиновић (36) осумњичен за отмицу

Вечерње новости 21.09.2021
Фото: Друштвене мреже Притвор му је, како се даље наводи у саопштењу, одређен из разлога околности које указују на могућност да ће осумњичени ометати поступак утицајем на исказе сведока који треба да буду саслушани у кривичном… »
Слоби снајперу одређен притвор: Сатима тукао и давио љубавницу

Слоби снајперу одређен притвор: Сатима тукао и давио љубавницу

Блиц 21.09.2021
Виши суд у Новом Саду одредио је притвор Слободану Милитиновићу званом Снајпер, који се сумњичи да је отео и пребио своју љубавницу. Њему је судија за претходни поступак одредио притвор до 30 дана због опасности од утицаја на… »
Слоби снајперу одређен притвор: Сумња се да би могао да утиче на сведоке или поново исто дело

Слоби снајперу одређен притвор: Сумња се да би могао да утиче на сведоке или поново исто дело

Курир 21.09.2021
Слободану Милутиновићу (35), званом Слоба Снајпер, челнику ФК Кабел и вођи навијача Војводине, одређен је притвор до 30 дана. - Судија за претходни поступак, након саслушања код Вишег јавног тужиоца, одредио је притвор… »
Рекао ми је да ћу из стана изаћи сва плава: Случај Слобе Снајпера преузело Више тужилаштво у Новом Саду! Претукао љубавницу…

Рекао ми је да ћу из стана изаћи сва плава: Случај Слобе Снајпера преузело Више тужилаштво у Новом Саду! Претукао љубавницу…

Курир 21.09.2021
Слободан Милутиновић (35), звани Слоба Снајпер, челник ФК Кабел и вођа навијача Војводине, требало би данас да буде саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. - Предмет поводом кривично-правног догађаја достављен је Вишем… »
"Одвео ме је у стан и сатима ме тукао, давио,: Мучио!" Прва изјава девојке коју је крвнички претукао Слоба Снајпер, спасила се…

"Одвео ме је у стан и сатима ме тукао, давио,: Мучио!" Прва изјава девојке коју је крвнички претукао Слоба Снајпер, спасила се…

Блиц 21.09.2021
Раскинули смо и он ме је у недељу позвао да сиђем и уђем код њега у кола да разговарамо. Изашла сам из стана, мислила сам да је ок да попричамо о свему, ипак смо били заједно годину дана. Међутим, одвео ме је у неки стан… »
"Давио ме је и ударао песницама у груди": Љубавница пријавила Слобу Снајпера - крвнички је претукао у Новом Саду

"Давио ме је и ударао песницама у груди": Љубавница пријавила Слобу Снајпера - крвнички је претукао у Новом Саду

Мондо 21.09.2021
Слободан Милутиновић Снајпер ухапшен је у Новом Саду због сумње да је злостављао и мучио љубавницу У.Ј. (23) у изнајмљеном стану. Слободан Милутиновић Снајпер ухапшен је у Новом Саду због сумње да је злостављао и мучио… »
Снајперу одређено задржавање: Слободан Милутиновић остаје иза решетака јер је претукао љубавницу

Снајперу одређено задржавање: Слободан Милутиновић остаје иза решетака јер је претукао љубавницу

Блиц 20.09.2021
Слободану Милутиновићу Снајперу, челнику ФК Кабел и вођу навијача Војводине, одређено је задржавање од 48 сати након што га је синоћ полицији пријавила љубавница У. Ј. да ју је претукао у изнајмљеном стану, сазнаје "Блиц"… »

Вести дана »