Povezane vesti

Kovač posle 4. mesta odbojkaša na EP: “Znamo da smo mogli više, teško je”

Vesti online 21.09.2021
Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd. – Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak… »

"Znamo da smo mogli više – teško je"

B92 21.09.2021
Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd. "Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak… »

Kovač: Razočarani smo, znamo da smo mogli više

Nova 21.09.2021
"Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo, sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više", izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

"Žao mi momaka": Odbojkaši razočarani četvrtim mestom na Evropskom prvenstvu: "Verovali smo i želeli, ali nismo uspeli…

Blic sport 21.09.2021
Nisu uspeli da odbrane zlato na Evropskom prvenstvu već su takmičenje završili kao četvrti na Starom kontinentu. I naravno ni odbojkaši, a ni selektor , nisu zadovoljni ostvarenim. To su i istakli po povratku u Beograd. - Kad završiš kao četvrti… »

Kovač: Znamo da smo mogli više, Petrić: Teško je

Dnevnik 21.09.2021
BEOGRAD: Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

Kovač: Znamo da smo mogli više; Petrić: Teško je!

Sportski žurnal 21.09.2021
Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku… »

Atanasijević: Ovo je naša realnost

B92 21.09.2021
Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević prokomentarisao je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu. Srbija je predala titulu Italiji, porazom u polufinalu od "Azura", a potom je izgubila i meč za bronzu od domaćina turnira Poljske. "Sigurno da nam nije… »

Atanasijević surov:"Ovo je naš maksimum"

Sportske.net 21.09.2021
Odbojkaši Srbije nisu uspeli da osvoje medalju na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, pošto su u borbi za bronzu izgubili od Poljske. Srpski reprezentativac Aleksandar Atanasijević je po povratku u Beograd istakao je da je ovo nažalost najviše što je… »

Odbojkaši nisu krili razočarenje što su ostali bez medalje: Aplauzi bez osmeha

Večernje novosti 20.09.2021
FOTO: M. Vukadinović Naše trofejne igrače nimalo ne teši saznanje da su četvrti na Starom kontinetu... - Očekivao sam mnogo više, da osvojimo medalju. Da li je to bilo realno, drugo je pitanje. U svakom slučaju, sigurno smo mogli da igramo mnogo… »

Srpski odbojkaši nezadovoljni doputovali u Beograd nakon završetka EP

Danas 20.09.2021
Srpski odbojkaši doputovali su danas u Beograd, nakon što su na završnici Evropskog prvenstva u Katovicama zauzeli četvrto mesto. Selektor reprezentacije Slobodan Kovač rekao je da selekcija ima kvalitet, ali i da „mnoge stvari nisu išle na ruku… »

Igra bila lošija od rezultata

Danas 20.09.2021
Odbojkaška reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu porazom od Poljske (3:0) u meču za treće mesto. Selekcija koja je na ovaj turnir došla kao šampion Starog kontinenta je porazom u polufinalu od Italije (3:1) u subotu… »

Vesti dana »