Повезане вести

Душан Влаховић играо за Звезду, дао неколико голова, па одабрао Партизан

Душан Влаховић играо за Звезду, дао неколико голова, па одабрао Партизан

Спортске.нет 21.09.2021
Српски нападач и најбољи стрелац Фјорентине Душан Влаховић био је гост телевизије "ДАЗН" за коју је говорио о многим темама. Причао је о животу у Фиренци о поређењу са Ерлингом Халандом и бројим тренуцима у својој каријери… »
Влаховић открио како су га црно-бели ’отели’ вечитом ривалу: Одиграо сам утакмицу за Звезду, али када је позвао Партизан……

Влаховић открио како су га црно-бели ’отели’ вечитом ривалу: Одиграо сам утакмицу за Звезду, али када је позвао Партизан……

Хот спорт 21.09.2021
Нападач фудбалске репрезентације Србије и италијанске Фиорентине, Душан Влаховић, дао је један врло занимљив интервју. Некадашњи нападач Партизана открио је у разговору за „ДАЗН“ открио је јавности један мало познати податак… »
Влаховић открио - одиграо 1 меч за звезду: Промашио сам пенал, а онда сам после 6 месеци играо дерби са њима!

Влаховић открио - одиграо 1 меч за звезду: Промашио сам пенал, а онда сам после 6 месеци играо дерби са њима!

Мондо 21.09.2021
Душан Влаховић је кратко био и црвено-бели. Душан Влаховић је кратко био и црвено-бели. Душан Влаховић је прошле сезоне заблистао у Серији А. Постигао је 21 гол, а за сада је ове сезоне наставио са таквим партијама и пет пута је… »
Влаховић: Промашио сам пенал за Звезду, а када ме Партизан позвао, послушао сам срце

Влаховић: Промашио сам пенал за Звезду, а када ме Партизан позвао, послушао сам срце

Моззарт спорт 21.09.2021
“Мислим да у Фјорентини могу још да напредујем”, каже Душан. Много је играча у српском фудбалу који су навијали за једног вечитог ривала као дечаци, а заиграли у дресу другог. Неки су се сродили с тим другим клубом, неки су и… »

Вести дана »