Povezane vesti
Šefe, vi ste perverznjak! Treba da se stidite: Devojci pukao film na poslu, pa im sve sasula u lice preko razglasa
Mondo 21.09.2021
Ova devojka nije više mogla da trpi "torturu" na poslu, dala je otkaz preko razglasa. Ova devojka nije više mogla da trpi "torturu" na poslu, dala je otkaz preko razglasa. Kada zaposleni nije zadovoljan firmom, misli da ga šefovi iskorišćavaju, da "rmba"… »
Šefe, vi ste perverznjak: Na razglasu napljuvala poslodavca i dala otkaz, o njenom potezu i onome što je rekla priča svet…
Kurir 21.09.2021
Bet Mekgrat objavila je video na Fejsbuku u kom daje otkaz, ali na vrlo nesvakidašnji način. Bet je, kako kaže, tet godina radila u poznatom trgovinskom lancu u SAD-u, i nagledala se svega. Smatra da je premalo plaćena s obzirom na to koliko sati dnevno… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana