Povezane vesti
Slučaj koji intrigira Ameriku: Snimak kombija otkriva tajnu misterioznog nestanka devojke? U toku je potraga za njenim dečkom…
Blic 21.09.2021
Misteriozni slučaj nestanka Gabi Petito (22) danima intrigira američku ali i svetsku javnost, dok se čekaju rezultati obdukcije tela pronađenog u nacionalnom parku u Vajomingu. Vlasti apeluju na sve koji imaju neke informacije o njoj da se jave, a među… »
Novi detalji misterioznog slučaja koji je zaokupio ceo svet: Mladi par se svađao, pronađeno telo, a od dečka ni traga ni glasa…
Kurir 21.09.2021
Slučaj nestale Amerikanke, 22-godišnje Gabi Petito, već danima zaokuplja svetsku javnost. Podsetimo, Gabi je nestala usred višemesečnog putovanja na kojem je bila sa svojim dečkom, 23-godišnjim Brajanom Laundrijem. On se u međuvremenu sam vratio kući na… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane